Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Mayıs 2021 #361 Demir.kan dedi: Varım. Genişletmek için tıkla... Unutma bunu.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 11 Mayıs 2021 #362 Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Bu konuyu da tartışmadan kapattıracaksınız, farklı yerlere çekmeyin lütfen.
Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Bu konuyu da tartışmadan kapattıracaksınız, farklı yerlere çekmeyin lütfen.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 11 Mayıs 2021 #363 Haruki Murakami dedi: İptal olacak diyen arkadaş iyi mi? Sınavlar iptal falan olmayacak arkadaşlar, özellikle lise sınavları. Sadece sınavlar için çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız bu hayatta, bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba ilk başta liseye gitmiyorum insanlar lise sınavından kaçmıyor insanlar sınavının stresinden kaçıyor.
Haruki Murakami dedi: İptal olacak diyen arkadaş iyi mi? Sınavlar iptal falan olmayacak arkadaşlar, özellikle lise sınavları. Sadece sınavlar için çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız bu hayatta, bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba ilk başta liseye gitmiyorum insanlar lise sınavından kaçmıyor insanlar sınavının stresinden kaçıyor.
Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Mayıs 2021 #364 Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Kime dediniz acaba ?
Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Kime dediniz acaba ?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #365 Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 11 Mayıs 2021 #366 Gravax06 dedi: Kime dediniz acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam takmayın. İşimize bakalım biz haber ve güncel kaynakları tartışıyoruz burada. Bu konu kapansın istemiyorum.
Gravax06 dedi: Kime dediniz acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam takmayın. İşimize bakalım biz haber ve güncel kaynakları tartışıyoruz burada. Bu konu kapansın istemiyorum.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #367 Beyler burada bir şey yazmanın bir yararı yok. gelecek kararı bekleyin ortalık kaos alanı gibi. Çalışmayı bırakmayın.
Beyler burada bir şey yazmanın bir yararı yok. gelecek kararı bekleyin ortalık kaos alanı gibi. Çalışmayı bırakmayın.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Mayıs 2021 #368 Yarın mı açıklanacak?
Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Mayıs 2021 #369 Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Bana dediysen ben kimseye bana inanmayan ketçap sürebilir demedim. Bir şahıs bana ketçap ister misin yazdı, bende iptal olursa sen kullanırsın yazdım.
Rosenkavalier dedi: Beyler bayanlar, ''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir. Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size? Genişletmek için tıkla... Bana dediysen ben kimseye bana inanmayan ketçap sürebilir demedim. Bir şahıs bana ketçap ister misin yazdı, bende iptal olursa sen kullanırsın yazdım.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #370 Ketçap, perma falan diyeceğimize belki iptal olmaz diyip sınava mı çalışsak?