Unutma bunu.Varım.
Unutma bunu.Varım.
Beyler bayanlar,
''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir.
Nasılım ama, çok yardımcı oluyorum değil mi size?
İptal olacak diyen arkadaş iyi mi? Sınavlar iptal falan olmayacak arkadaşlar, özellikle lise sınavları. Sadece sınavlar için çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız bu hayatta, bunu da söyleyeyim.![]()
Kime dediniz acaba ?Beyler bayanlar,
''Bir tanıdıktan'' haber geldi; sınavlar iptal. Bana inanamayan varsa malum yerlerine ketçap sürebilir.
Beyler bayanlar,
Hocam takmayın. İşimize bakalım biz haber ve güncel kaynakları tartışıyoruz burada. Bu konu kapansın istemiyorum.Kime dediniz acaba ?
Bana dediysen ben kimseye bana inanmayan ketçap sürebilir demedim. Bir şahıs bana ketçap ister misin yazdı, bende iptal olursa sen kullanırsın yazdım.Beyler bayanlar,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.