Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Şubat 2021 #11 Abi yapma dedi: Sınavlar Mart ayında olmayacak mıydı ? Genişletmek için tıkla... Kesin değil, öyle planlanıyor.
Abi yapma dedi: Sınavlar Mart ayında olmayacak mıydı ? Genişletmek için tıkla... Kesin değil, öyle planlanıyor.
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 11 Şubat 2021 #12 Olmaz ve olmaması imkansız
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #13 Gravax06 dedi: Kesin değil, öyle planlanıyor. Genişletmek için tıkla... Ama şubatta yapılmayacak, en erken mart şu anda.
Gravax06 dedi: Kesin değil, öyle planlanıyor. Genişletmek için tıkla... Ama şubatta yapılmayacak, en erken mart şu anda.
Jon Snoww Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 260 Yer Winterfell Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Subay (Öğrenci) 11 Şubat 2021 #14 Adamlar Üniversiteleri açmaktan bahsediyor, sen diyorsun ki sınavlar iptal mi oldu?
Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Şubat 2021 #15 Xredstyle dedi: Ama şubatta yapılmayacak, en erken mart şu anda. Genişletmek için tıkla... Zaten bende Şubat'ta yapılacak demedim ki.
Xredstyle dedi: Ama şubatta yapılmayacak, en erken mart şu anda. Genişletmek için tıkla... Zaten bende Şubat'ta yapılacak demedim ki.
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #16 Gravax06 dedi: Yapacaklarını sanmıyorum, ayrıca 8 gün sonra nasıl sınavlarınız başlıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım. 370728 dedi: Konuyla alakasız bir şey soracağım. 1.dönem sınav oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Sadece sayısal derslerin olduk.
Gravax06 dedi: Yapacaklarını sanmıyorum, ayrıca 8 gün sonra nasıl sınavlarınız başlıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım. 370728 dedi: Konuyla alakasız bir şey soracağım. 1.dönem sınav oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Sadece sayısal derslerin olduk.
Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Şubat 2021 #17 sucuklu baklava dedi: Bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş herhalde köy okuluna gidiyormuş. Köy okulları 15 Şubat'tan itibaren yüz yüze eğitime geçiyor.
sucuklu baklava dedi: Bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş herhalde köy okuluna gidiyormuş. Köy okulları 15 Şubat'tan itibaren yüz yüze eğitime geçiyor.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #18 Bakan Koca, okullar açılması kötü olur gibi şeyler söylemişti.
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #19 Liseye Geçiş Sınavı elbette yapılacaktır sadece yazın ortalarına doğru ertelenebilir fakat bu eğitim-öğretim yılı içerisinde yapılmaması olasılığı gerçekten çok düşük, çalışmayı bırakmayı aklından bile geçirmemelisin.
Liseye Geçiş Sınavı elbette yapılacaktır sadece yazın ortalarına doğru ertelenebilir fakat bu eğitim-öğretim yılı içerisinde yapılmaması olasılığı gerçekten çok düşük, çalışmayı bırakmayı aklından bile geçirmemelisin.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #20 Gravax06 dedi: Kesin değil, öyle planlanıyor. Genişletmek için tıkla... Planlanıyor ne demek yani haftaya olma ihtimali var mı? Tamam anladım
Gravax06 dedi: Kesin değil, öyle planlanıyor. Genişletmek için tıkla... Planlanıyor ne demek yani haftaya olma ihtimali var mı? Tamam anladım