tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #41 Arthur_Callahan dedi: Siz ilk sınavları oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet 1. dönemde olduk . Olamayan arkdaşlar girecek 2 gün sonra. Biz mart sonu nisan başı olacakmışız.
Arthur_Callahan dedi: Siz ilk sınavları oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet 1. dönemde olduk . Olamayan arkdaşlar girecek 2 gün sonra. Biz mart sonu nisan başı olacakmışız.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #42 tahamert123 dedi: Evet 1. dönemde olduk . Olamayan arkdaşlar girecek 2 gün sonra. Biz mart sonu nisan başı olacakmışız. Genişletmek için tıkla... Evet, 2. sınavlar Mart sonu gibi yapılacak. Sadece siz değil biz de olacağız 2. sınavları.
tahamert123 dedi: Evet 1. dönemde olduk . Olamayan arkdaşlar girecek 2 gün sonra. Biz mart sonu nisan başı olacakmışız. Genişletmek için tıkla... Evet, 2. sınavlar Mart sonu gibi yapılacak. Sadece siz değil biz de olacağız 2. sınavları.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #43 Arthur_Callahan dedi: Evet, 2. sınavlar Mart sonu gibi yapılacak. Sadece siz değil biz de olacağız 2. sınavları. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece 2 gün sonra olmayacağız biz onu demek istedim.
Arthur_Callahan dedi: Evet, 2. sınavlar Mart sonu gibi yapılacak. Sadece siz değil biz de olacağız 2. sınavları. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece 2 gün sonra olmayacağız biz onu demek istedim.
Eyüp Öner Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #44 Ohoo bizim ilk dönem sınavları daha olmadı ertelenmez ise ayın 9'unda başlıyor. Bakalım 2. sınvlar olacak mı bize
Ohoo bizim ilk dönem sınavları daha olmadı ertelenmez ise ayın 9'unda başlıyor. Bakalım 2. sınvlar olacak mı bize
ardaskype Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #45 Ciusance dedi: Hocam sınavı unutun, yapmazlar. Tahminim en erken nisanda açılır sınav falan yapılır, o da en erken yani. Genişletmek için tıkla...
Ciusance dedi: Hocam sınavı unutun, yapmazlar. Tahminim en erken nisanda açılır sınav falan yapılır, o da en erken yani. Genişletmek için tıkla...
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 9 Mart 2021 #46 Umarım 2. sınavlar olmaz. Olursa bittim ben.
Eyüp Öner Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #47 ardaskype dedi: Genişletmek için tıkla... Dostum sınavlardan kaçış yok bugün 2 sınav olduk yarın 2 sınav daha var bu hafta ve hastaya pazar ve salı günlerine kadar her gün 2 sınavımız var.
ardaskype dedi: Genişletmek için tıkla... Dostum sınavlardan kaçış yok bugün 2 sınav olduk yarın 2 sınav daha var bu hafta ve hastaya pazar ve salı günlerine kadar her gün 2 sınavımız var.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 9 Mart 2021 #48 Grip kapmışım, evde kronik hastalıklı bir insan ve yaşlı bir kadın var. MEB'e hakkımı helal etmiyorum.
Grip kapmışım, evde kronik hastalıklı bir insan ve yaşlı bir kadın var. MEB'e hakkımı helal etmiyorum.
Eyüp Öner Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #49 Call me Kem dedi: Grip kapmışım, evde kronik hastalıklı bir insan ve yaşlı bir kadın var. MEB'e hakkımı helal etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ben 5 sınava giremedim ailecek pozitif çıktık
Call me Kem dedi: Grip kapmışım, evde kronik hastalıklı bir insan ve yaşlı bir kadın var. MEB'e hakkımı helal etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ben 5 sınava giremedim ailecek pozitif çıktık