Lise sınıf değişimi

Mert_o7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 9. sınıfa başlıyorum lisenin ilk yılı olacak. Fakat ben şubemdeki kişilerden (eski okuldan kekolar falan var) memnun değilim. Ben F şubesindeyim fakat E şubesinde iki adet ortaokulda aynı sınıfta okuduğum arkadaşım var ve oraya geçmek istiyorum. Meslek lisesinde müdürle konuşsam beni E şubesine geçirir mi? Arkadaşlarım hep beni koruyordu ben çok zorbalığa uğruyordum hem. Fakat bunu söylemem tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paşam öğretmenleri de siz seçin isterseniz 😀 . Şaka bir yana idare isterse yapabilir ama tek başına söylersen terslenebilirsin. Ailenle git.

Arkadaşlar ben 9. sınıfa başlıyorum lisenin ilk yılı olacak. Fakat ben şubemdeki kişilerden (eski okuldan kekolar falan var) memnun değilim. Ben F şubesindeyim fakat e şubesinde iki adet ortaokulda aynı sınıfta okuduğum arkadaşım var ve oraya geçmek istiyorum. Meslek lisesinde müdürle konuşsam beni e şubesine geçirir mi? Arkadaşlarım hep beni koruyordu ben çok zorbalığa uğruyordum hem. Fakat bunu söylemem tabii.

Büyük ihtimal sınıflar torpil ile oluşturulmuş kekolar ve zekiler olarak ayrılmış aynısı bana da olmuştu bu durumlarda sert olman gerek ailenin yani babanla git müdürle konuş direkt kabul etmezse MEB'i arayarak dilekçe oluştur müdür hakkında ve dilekçe oluşturduğunu müdüre bildir gözü korkacak ortaokulda aynı şekilde sınıf değiştirdim şimdi farklıysa bilmiyorum.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal sınıflar torpil ile oluşturulmuş kekolar ve zekiler olarak ayrılmış aynısı bana da olmuştu bu durumlarda sert olması gere ailenin yani babanla git müdürle konuş direkt kabul etmezse MEB'i arayarak dilekçe oluştur müdür hakkında ve dilekçe oluşturduğunu müdüre bildir gözü korkacak ortaokulda aynı şekilde sınıf değiştirdim şimdi farklıysa bilmiyorum.

Ortaokullar bu konuda biraz garip geliyor ama lisede genelde rastgele ya da okul numarasına göre belirleniyor, alan seçilince puana göre dağıtım oluyor. Onun haricinde müdüre konuyu anlatınca ilgileneceğini düşünüyorum. Meslek lisesi detayı da işin içine girince eğer derslerin ve notların iyiyse bunu da konuyu anlatırken eklersen sınıf değiştirme oranın belki artabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı