Lise sorumluluk sınavlarindan sınifta kalinir mı?

Midarian

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, güncel olarak 11. sınıfım, yabancı dil bölümünde okuyorum. 10. sınıftayken, yani geçen sene, Felsefe, Matematik ve Kimya derslerinden kaldığım için sorumluluk sınavlarına girdim. Kimyadan geçmişim ama felsefeden kaldım ve matematiğe girmedim. Tekrar girme hakkım veya 10. sınıfa düşme ihtimalim var mı? Öğretmenlerimin hepsi bilmiyorum diyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin;
10.Sınıf (2 Dersten Sorumlu) 1'inden geçmişsiniz zaten.
11.Sınıf (3 Dersten Sorumlu)
12.Sınıf (2 Dersten Başarısız- Sınıf Tekrarı)

Ben sizin şu anki güncel verilerinize bakarak konuşuyorum. Sorumlu olunan ders sayısı 6'yı geçerse eğer sınıfta kalırsınız. Miili Eğitim Bakanlığı'nın 8 Eylül 2023'ye yenilediği Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde yer almakta.

Merhabalar, güncel olarak 11. sınıfım, yabancı dil bölümünde okuyorum. 10. sınıftayken, yani geçen sene, Felsefe, Matematik ve Kimya derslerinden kaldığım için sorumluluk sınavlarına girdim. Kimyadan geçmişim ama felsefeden kaldım ve matematiğe girmedim. Tekrar girme hakkım veya 10. sınıfa düşme ihtimalim var mı? Öğretmenlerimin hepsi bilmiyorum diyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Yıl sonunda yada tatillere girmeden işte okulu toplarlar sorumluluk sınavı var diye o zaman herkesi yaptırırlar bize öyle yapmışlardı zamanında. Sınıf düşmessin sorumluluk sınavı tarihini müdür açıklar zaten istiklal marşı sırasında falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı