Merhaba. Ben 12. sınıf bilişim öğrencisiyim. Staj yerini okul bulacak sanıp tüm yaz oturmuştum. Bu hafta okula gittiğimde staj yerini kendimizin bulacağını öğrendim. Nerelere başvurmalıyım? Staj yeri bulamazsam sınıfta kalacakmışım.
Merhaba. Ben 12. sınıf bilişim öğrencisiyim. Staj yerini okul bulacak sanıp tüm yaz oturmuştum. Bu hafta okula gittiğimde staj yerini kendimizin bulacağını öğrendim. Nerelere başvurmalıyım? Staj yeri bulamazsam sınıfta kalacakmışım.
Kardeşim seni kavanoz da mı büyüttüler. Hiç mi dışarı çıkmadın? Nereden bileyim ben senin nerede yaşadığını. Çık evden dolaşmaya, alanın neyse örneğin bilgisayar programcılığı ise IT alanında olan her şirkete gir staj için başvuru kabul ediyor musunuz diye sor.
Tek tek dolaşıp soracaksın Stajyer olabilir miyim diye. Zaten size verecekleri maaşın bir kısmını devlet karşılayacak o yüzden iş bulurken avantajınız var.