Lise tercihi nasıl yapılmalı?

• Konuyu başlatan zeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.020

zeeQ

Centipat
Arkadaşlar merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim fakat aldığım puan beni tatmin etmedi o yüzden OBP ile girmeye karar verdim. Okul başarı puanım 85 ailem meslek lisesine gitmemi istiyor. Ben ise Anadolu lisesine gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Gelecek senin geleceğin ailenin değil, üniversite okuma hayalin varsa Anadolu, direk meslek hayatına atılmak istiyorsan kesinlikle Meslek liselerini tercih etmelisin.

85 iyiymiş benimki 72 idi iki senedir meslekteyim.

Gelecek senin geleceğin ailenin değil, üniversite okuma hayalin varsa Anadolu, direk meslek hayatına atılmak istiyorsan kesinlikle Meslek liselerini tercih etmelisin.
arkadaş en doğrusunu demiş üzerine bence birşey söylenmez hayat senin istemediğin bir okulda notlarında iyi gelmez okulda küfür ede ede gidersin

Arkadaşlar merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim fakat aldığım puan beni tatmin etmedi o yüzden OBP ile girmeye karar verdim. Okul başarı puanım 85 ailem meslek lisesine gitmemi istiyor. Ben ise Anadolu lisesine gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
85 düşük bir diploma notu değil hayat senin hayatın ailenin karışmasına izin verme nasıl bir hayat sürmek istediğin önemli.

Memnun musun peki.

Pek olduğumu söylemem ortaokulda meslek lisesi esprilerini hep saçma bulurdum ama en azından benim düştüğüm okul o espirilerin hakkını verecek kadar kötü. Tek umudum sınıfta ki şu memlekete tek yararı sigara vergisi olan tiplerin sınıfta kalması.(Yerinde olsam gidebiliyorken anadoluya giderim.)

480 küsur puanla fen lisesi okuyan biri olarak söylüyorum salla gitsin boş sınav.

Pek olduğumu söylemem ortaokulda meslek lisesi esprilerini hep saçma bulurdum ama en azından benim düştüğüm okul o espirilerin hakkını verecek kadar kötü. Tek umudum sınıfta ki şu memlekete tek yararı sigara vergisi olan tiplerin sınıfta kalması.(yerinde olsam gidebiliyorken Anadolu'ya giderim.)

Bende o tipler yüzünden biraz istemiyorum meslek lisesini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı