Vallahi bende bilmiyorum ama 8-10 gibi falan olabilir yada 12 gibi. Ama 12 daha mantıklı geliyor.Birşey daha sorcam kusura bakmazsan nakiller bugün saat kaçta kapanıyor yarın açıklanacakmış
Vallahi bende bilmiyorum ama 8-10 gibi falan olabilir yada 12 gibi. Ama 12 daha mantıklı geliyor.Birşey daha sorcam kusura bakmazsan nakiller bugün saat kaçta kapanıyor yarın açıklanacakmış
Merhaba nakil onaylandı diyorda yani okul gelmişmi oluyorVallahi bende bilmiyorum ama 8-10 gibi falan olabilir yada 12 gibi. Ama 12 daha mantıklı geliyor.
Nakil onaylandıysa hayırlı olsun. 9'a mı geçtin yoksa lisede misin?Merhaba nakil onaylandı diyorda yani okul gelmişmi oluyor
9a geçtimNakil onaylandıysa hayırlı olsun. 9'a mı geçtin yoksa lisede misin?
Son birşey daha sorcaktım kusura bakmazsan nakilim onaylandıda yani nakilim oldu değilmi yeni okuluma başlayabilirmiyim birde olduysa eski okulumda kontenjan 1 olması lazım değilmi kontenjan 0 yazıyor acaba yeni okuluma kayıt olursammı kontenjan 1 olcakNakil onaylandıysa hayırlı olsun. 9'a mı geçtin yoksa lisede misin?
Hocam e-devletten bakın. Yada ebadan bakın. Eğer bir şey yoksa bekleyin bir kaç gün sistem yenilenmesi için. 1 hafta kadar bekleyin. Yeni okula kayıt olunca zaten orada yazacaktır.9a geçtim
Son birşey daha sorcaktım kusura bakmazsan nakilim onaylandıda yani nakilim oldu değilmi yeni okuluma başlayabilirmiyim birde olduysa eski okulumda kontenjan 1 olması lazım değilmi kontenjan 0 yazıyor acaba yeni okuluma kayıt olursammı kontenjan 1 olcak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.