Lise Tercihi

tigerwind

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Malum LGS yaklaşıyor. Benim konu eksiğim var ve bu uzaktan eğitimle pek kapanacak gibi değil. (Sayısal) Ortalama ile alan birkaç okul var çevremde. Ilk dönem ortalamam 87.
5. 94.
6. 90.
7. 88.
Bu ortalamalarla Ankara Yenimahalle'de (veya civarı) ortalamayla alan okullar var mıdır?
Bilen söylerse çok sevinirim.
Not: Madal'ı düsünüyorum ama kac ortalamayla alıyor veya 87'yle girebilir miyim bilmiyorum. Madal'da olan veya bilen varsa söylerse çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yenimahalle semtinde oturuyorum. Batıkent'te uluslararası prof. Dr. Muhammed hamdullah diye bir okul var. Proje imam hatip lisesi. Fen lisesi eğitimi veriyor. Öğretmenleri çok iyi, okul özel okul gibi mimarisi var. Üstelik yurdu var, böylece öğle arasında yemek yenebiliyor. Geçen sene en kötü yüzde 20 ile almıştı ve okul açılalı 3 sene oluyor. 5 sene sonra okul Ankara'daki en iyi 5 okul arasına girer. Ben şu an burada okuyorum, ve çok memnunum. Danışmak istersen konuyu biraz daha açabilirim. Üstelik okul "uluslararası", yani yabancı öğrenciler var.

Ben yenimahalle semtinde oturuyorum. Batıkent'te uluslararası prof. Dr. Muhammed hamdullah diye bir okul var. Proje imam hatip lisesi. Fen lisesi eğitimi veriyor. Öğretmenleri çok iyi, okul özel okul gibi mimarisi var. Üstelik yurdu var, böylece öğle arasında yemek yenebiliyor. Geçen sene en kötü yüzde 20 ile almıştı ve okul açılalı 3 sene oluyor. 5 sene sonra okul Ankara'daki en iyi 5 okul arasına girer. Ben şu an burada okuyorum, ve çok memnunum. Danışmak istersen konuyu biraz daha açabilirim. Üstelik okul "uluslararası", yani yabancı öğrenciler var.

Dostum yasak vardı cevap veremedimde. Aslında Bilişimle ilgili bir okulda okumak isterim. Bilişim yazılım dersleri ne Durumda? Yani yeterince iyi mi bunuda yazarsan sevinirim.

Dostum yasak vardı cevap veremedimde. Aslında bilişimle ilgili bir okulda okumak isterim. Bilişim yazılım dersleri ne durumda? Yani yeterince iyi mi bunuda yazarsan sevinirim.

Fizik hocamız yardımcı oluyor. Şu virüs olmasaydı Japonca, robotik kodlama, yazılım, yüzme gibi kurslar açılacaktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı