Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten
e-Devlet üstünden transkript belgesi sorgulama yazın, orada bulunamıyorsa veya oradan edinemiyorsanız okulunuzla iletişime geçip talepte bulunun gönderirler.
Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten
Hocam e-imza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "aslı gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.
Edinebildiniz mi belgeyi? @Voxi12
Şimdi raporlayabilirsiniz hocam, sorun değil. Meslek lisesi müfredatını mı soruyorsunuz? Okul tipini ve dalını söyleyin yardımcı olayım.
Hocam damgalı ve ıslak imzalı diye şart koşulan belgeleri okuldan edinmeniz şart. E imzalı veya Onaylı yazmıyorsa ne yazık ki okuldan edinmelisiniz önceki belgenizdeki gibi. Yine de bakacağım.Elektrik elektronik bölümü meslek lisesi tüm yılların müfredatı lazım damgalı ve ıslak imzalı.
Hocam damgalı ve ıslak imzalı diye şart koşulan belgeleri okuldan edinmeniz şart. E imzalı veya onaylı yazmıyorsa ne yazık ki okuldan edinmelisiniz.
Okula diyeceksiniz ki ıslak imzalı ve damgalı Ders Öğretim Planı(Müfredat) belgesi talep ediyorum.Hocam ne demem lazım direkt tüm yılların müfredatını alabilir miyim diyeceğim ya da il milli egitime gitsem alır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.