Çözüldü Lise transkript nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten
Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.

Edinebildiniz mi belgeyi? @Voxi12
Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten
Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam e-imza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "aslı gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.

Hocam unuttum çozüldü olarak işaretlemeyi pardon. Meslek derslerinin müfredatını nereden bulurum peki hocam?

Elektrik elektronik bölümü meslek lisesi tüm yılların müfredatı lazım damgalı ve ıslak imzalı.
Hocam damgalı ve ıslak imzalı diye şart koşulan belgeleri okuldan edinmeniz şart. E imzalı veya Onaylı yazmıyorsa ne yazık ki okuldan edinmelisiniz önceki belgenizdeki gibi. Yine de bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı