Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim.Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten
Okula diyeceksiniz ki ıslak imzalı ve damgalı ders öğretim planı(müfredat) belgesi talep ediyorum.
Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim.Hocam kesin veriliyor mu ders saatleri konular falan tüm yılın.
Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim.
Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim.
Estağfirullah. Dersi geçebildiyseniz notun önemi yok.Hocam özür dilerim rahatsız ediyorum notlarımın kötü olması matematik falan denklik sürecinde problem çıkarır mı?
Estağfirullah. Dersi geçebildiyseniz notun önemi yok.
O kadarını bilemiyorum hocam dediğim gibi dersi geçtikten sonra saydırma konusunda sorun yok saydırabiliyorsunuz.65 alıyorum genellikle hocam zor mu peki denklik almak o kadar.
Aldınız mı hocam okuldan, ne yapalım biz de gidip isteyelim mi? e-Devlet'te ben de görmedim. Yazınca üniversite transkripti çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.