Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Lise transkript nasıl nereden alınır?
Çözüm Mustafa.Kaan 13 Temmuz 2025 Voxi12 dedi: Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten Genişletmek için tıkla... Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim. Edinebildiniz mi belgeyi? @Voxi12
Voxi12 dedi: Islak imza lazım hocam bana denklik için e devletten Genişletmek için tıkla... Hocam E-İmza kabul olmuyorsa öyleyse direkt belgeyi de okuldan edinmelisiniz hiç risk almamak adına. Sizin dediğiniz gibi yapıp "Aslı Gibidir" ibaresi ve imza/kaşe ile de yapılabilir ama hazır okula danışmışken direkt asıl belgeyi talep edin derim. Edinebildiniz mi belgeyi? @Voxi12
KS KS Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 Mustafa.Kaan dedi: Okula diyeceksiniz ki ıslak imzalı ve damgalı ders öğretim planı(müfredat) belgesi talep ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin veriliyor mu ders saatleri konular falan tüm yılın. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Okula diyeceksiniz ki ıslak imzalı ve damgalı ders öğretim planı(müfredat) belgesi talep ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin veriliyor mu ders saatleri konular falan tüm yılın.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.419 Makaleler 2 Çözümler 1.572 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #12 Voxi12 dedi: Hocam kesin veriliyor mu ders saatleri konular falan tüm yılın. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim. Artı 0 Eksi
Voxi12 dedi: Hocam kesin veriliyor mu ders saatleri konular falan tüm yılın. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim.
KS KS Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #13 Mustafa.Kaan dedi: Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam etiketlerim bir şey olursa Mustafa.Kaan dedi: Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim rahatsız ediyorum notlarımın kötü olması matematik falan denklik sürecinde problem çıkarır mı? Son düzenleme: 17 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam etiketlerim bir şey olursa Mustafa.Kaan dedi: Dediğim gibi talep ederseniz verilir. Aksi bir durum olursa yeni konu açın etiketleyin, uyarı yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim rahatsız ediyorum notlarımın kötü olması matematik falan denklik sürecinde problem çıkarır mı?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.419 Makaleler 2 Çözümler 1.572 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #14 Voxi12 dedi: Hocam özür dilerim rahatsız ediyorum notlarımın kötü olması matematik falan denklik sürecinde problem çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Estağfirullah. Dersi geçebildiyseniz notun önemi yok. Artı 0 Eksi
Voxi12 dedi: Hocam özür dilerim rahatsız ediyorum notlarımın kötü olması matematik falan denklik sürecinde problem çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Estağfirullah. Dersi geçebildiyseniz notun önemi yok.
KS KS Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #15 Mustafa.Kaan dedi: Estağfirullah. Dersi geçebildiyseniz notun önemi yok. Genişletmek için tıkla... 65 alıyorum genellikle hocam zor mu peki denklik almak o kadar. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Estağfirullah. Dersi geçebildiyseniz notun önemi yok. Genişletmek için tıkla... 65 alıyorum genellikle hocam zor mu peki denklik almak o kadar.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.419 Makaleler 2 Çözümler 1.572 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #16 Voxi12 dedi: 65 alıyorum genellikle hocam zor mu peki denklik almak o kadar. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilemiyorum hocam dediğim gibi dersi geçtikten sonra saydırma konusunda sorun yok saydırabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Voxi12 dedi: 65 alıyorum genellikle hocam zor mu peki denklik almak o kadar. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilemiyorum hocam dediğim gibi dersi geçtikten sonra saydırma konusunda sorun yok saydırabiliyorsunuz.
omrally Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kuytu bir köşe Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #17 aldınız mı hocam okuldan, napalım biz de gidip isteyelim mi? e devlette ben de görmedim. Yazınca üniversite transkripti çıkıyor. Artı 0 Eksi
aldınız mı hocam okuldan, napalım biz de gidip isteyelim mi? e devlette ben de görmedim. Yazınca üniversite transkripti çıkıyor.
KS KS Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #18 omrally dedi: Aldınız mı hocam okuldan, ne yapalım biz de gidip isteyelim mi? e-Devlet'te ben de görmedim. Yazınca üniversite transkripti çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha gitmedim. Artı 0 Eksi
omrally dedi: Aldınız mı hocam okuldan, ne yapalım biz de gidip isteyelim mi? e-Devlet'te ben de görmedim. Yazınca üniversite transkripti çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha gitmedim.