Lise transkripti nasıl alınır?

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba liseden mezun oldum ve şu an üniversite okuyorum. Lise transkriptini almam lazım, imzalı ve damgalı olması gerekiyormuş. Nereden alabilirim? Okula mı gitmem gerekiyor yoksa bulunduğum yerdeki milli eğitime mi gitmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an üniversite okuyorum. Lise diplomasını ve transkriptini almam lazım, siz diplomayı alma aşamasında sorun yaşadınız mı? üniversiteniz aslını verdi mi?

Merhaba şu an üniversite okuyorum. Lise diplomasını ve transkriptini almam lazım, siz diplomayı alma aşamasında sorun yaşadınız mı? üniversiteniz aslını verdi mi?
Ben mezun olduğum liseme gitmiştim. Alırken bir sıkıntı yaşamadım idare belgeyi direk verdi.

Ben mezun olduğum liseme gitmiştim. Alırken bir sıkıntı yaşamadım idare belgeyi direk verdi.
kayıtlı olduğum üniversite şu anda lise diplomamın aslını vermiyor kaydımı silmeden alamazmışım , sormak istediğim buydu açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…