Lise ve bölüm önerisi

bthn21

Centipat
Daha fazla  
8.sınıfım ve sayısalım pek iyi değil ama bilgisayar ile ilgili bir bölüm okuyup bilgisayar ile ilgili bir mesleğe sahip olmak istiyorum. Ama bulamadım. Arkadaşımla aynı liseye gitmek ve aynı bölümü okumak istiyoruz ama dediğim gibi ikimizin de sayısalı pek iyi değil. Bir de Anadolu lisesi mi yoksa meslek lisesi daha uygun olur bizim için, sizin öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
8.sınıfım ve sayısalım pek iyi değil ama bilgisayar ile ilgili bir bölüm okuyup bilgisayar ile ilgili bir mesleğe sahip olmak istiyorum. Ama bulamadım. Arkadaşımla aynı liseye gitmek ve aynı bölümü okumak istiyoruz ama dediğim gibi ikimizin de sayısalı pek iyi değil. Bir de Anadolu lisesi mi yoksa meslek lisesi daha uygun olur bizim için, sizin öneriniz nedir?

Mesleğe git, bilişim bölümüne gir.

daha bunu düşünmek için çok erken, derslerine çok iyi çalışıp alabileceğin en iyi puanı almaya çalış. sonradan puanına ve durumuna göre lise tercihi yaparsın.

Meslekte bilişim seçebilirsin.
Veya derslerini düzelteceğine inanıyorsan ve gerçekten çalışma azmin varsa fen lisesi için çalış, sayısalını düzelt ve ileride bilgisayar mühendisliği seç ünide.
Ama anladığım kadarıyla bu kadar temelin yok ve derslerin pek iyi değil, meslek lisesinde bilişim seçmen daha iyi olur senin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı