musti9784653
Kilopat
Bu yıl sınıfta kalma yok diye biliyorum ki bence öğretmenler bırakmaz.
Var, insiyatif hocalara kalmış.Bu yıl sınıfta kalma yok diye biliyorum ki bence öğretmenler bırakmaz.
Arkadaşlar ben açıklamayı bulamadım. Edebiyat hocası kaynak istiyor acil yardımcı olur musunuz link falan atın yanacağım.
Benim okulum 1-2 hafta önce açıklama yapmıştı, bu haber yeni. Büyük ihtimalle biz de 1 kasımdan oluruz.![]()
MEB lise sınavlarıyla ilgili açıklama yaptı! Okul sınavları 1 Mart’ta yüz yüze mi yapılacak?
Haber 7 - Okul sınavlarıyla ilgili MEB Bakanlığı kararını verdi. Ziya Selçuk yaptığı açıklamada ilkokul ve köy okullarının açılacağı bilgisini verirken Lise öğrencilerinin 2. dönem olacağı yüz yüze sınavlarla ilgili takvim verdi. Öğrenciler sınavlarda 1 Kasım tarihine kadar işlenen müfredattan...www.haber7.com
Hocam biraz geç yazıyorum fakat eğer haber sitesi olduğu için inanmamazlık yaptıysa bu linki atabilirsiniz.Arkadaşlar ben açıklamayı bulamadım. Edebiyat hocası kaynak istiyor acil yardımcı olur musunuz link falan atın yanacağım.
Bizim okulumuzdan hâlâ çıt çıkmadı. Çevremizdeki bütün okullar 1 Kasım'a kadar diyor. Zaten 1 Kasım'a kadar az konu var. O konuları bitirin, ardından bütün 1.dönem konularının üzerine gidin, her iki ihtimale karşı da hazırlıklı olursunuz.en bütün derslerden sadece 1 Kasım'a kadar olan konulara çalışıyorum. Ziya Selçuk açıklamıştı, Mart'ta yapacağımız sınavların konuları 1 Kasım'a kadar olacak diye. Bildiğim kadarıyla okullara henüz resmi yazı gitmedi. Son dakika bir değişiklik falan olmaz değil mi? Dersten kalmayalım sonra...
Ama bu yıl sınıfta kalma sayıları bariz artacak.
Herkes bildiğini okuyacak kendi okulum daha bir açıklama yapmadı.
Ama bu yıl sınıfta kalma sayıları bariz artıc
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.