Lise yurduna masaüstü bilgisayar götürülebilir mi?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, LGS'den sonra büyük ihtimalle %5'lik dilimde bir liseye yerleşeceğim. Ancak okul evime uzak olduğu için pansiyonda kalmam gerekecek. Pansiyona kendi masaüstü bilgisayarımı götürme imkânım olur mu? Laptop bana masaüstüyle aynı hissi vermiyor, o yüzden masaüstü taraftarıyım ama emin olamadım.

Bende bu sene lise yurdunda kaldım idare ile görüş pansiyona kayıt yaptırdın mı?

Götürebilirsin büyük ihtimal ama güvenlik acısından sakıncalı olabilir ondan dolayı götürmeni tavsiye etmiyorum

Arkadaşlar, LGS'den sonra büyük ihtimalle %5'lik dilimde bir liseye yerleşeceğim. Ancak okul evime uzak olduğu için pansiyonda kalmam gerekecek. Pansiyona kendi masaüstü bilgisayarımı götürme imkânım olur mu? Laptop bana masaüstüyle aynı hissi vermiyor, o yüzden masaüstü taraftarıyım ama emin olamadım.

Her türlü laptop daha rahat olur performans masaüstü kadar olmasa da laptop her türlü taşıma falan her işte kolaylık sağlar her yere götürürsün hafif olduğundan.

Liseyi yurtta geçirmiş biri olarak izin vereceklerini sanmıyorum hatta sana şöyle diyeyim yürürlüğe göre odalarda priz bile olmaması gerekiyormuş diyordu bizim müdür yardımcısı tabii bu okuldan okulada değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı