Lise'de 1.Dönem Zayıf İle İlgili Soru

Anıl Tutar

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar meslek lisesi 10.sınıftayım. 1.dönem matematik dersim zayıf gelebilir. Diğer bütün derslerim çok iyi ortalamaları 65-80 arası puanlar. Matematikten kalırsam sorumlu olurmuyum dersten ?

2.dönem kalmam bana göre nedeni ise proje almam ve matematikte yaptığım hataları bir daha yapmamam sağolasın cevap verdiğin için.

2.Dönem kalsanda bişey olmaz. Tüm ortalaman 50'yi geçiyorsa Dil Anlatım hariç direkt geçersin.

Evet matematik baraj ders değil ortalaman 50'yi tutsun rahat geçersin.

Toplam Ortalamam 62 civarı sadece matematik zayıf o kadar.
Dil anlatımdan çok rahat geçiyorum sıkıntı yok.

Baraj derslerin ortalaması 50 üzeri üzeri olsun ve bütün derslerin ortalaması 50 yi geçsin istersen 4 yada 5 zayıfın olsa bile ortalama ile geçiyorsun.

10. sınıf matematiğinin temelini sağlam tutman şart fakat iş işten geçti artık sanırım.

İkinci dönemin ilk iki sınavına çalışman şart. Konuları hem basit, hem de her yaptığın işlemden rahatlıkla puan alabileceğin cinsten. Eğer trigonometriyi anlayıp, bunu da yapabiliyorum dersen üçüncü sınavı da rahatlıkla yapıp, zehir gibi bir ikinci dönem geçirirsin. Matematiğini 5 getirme olasılığın açık ve net şekilde söylüyorum; "%95".

Sakın matematiği yapamıyorum deme, çünkü herkeste onun üstesinden gelebilecek bir yetenek ve zeka var. Ortaokulda sürekli 1-2 ile sürünen matematiğimi lisede 4'den aşağı indirmeyip, harika bir YGS-LYS sınavı geçirdim.

Ayrıca 9. ve 10. sınıf matematiğinin YGS'de karşına çıkacağını unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…