Lise'de 1.Dönem Zayıf İle İlgili Soru

@Silinen üye senin dediğin sözleri dikkate alacağım. Matematik nedense bana zor geliyor yapabilecek kapasite var ama formülleri sınavda unutup kendi tarzımla yapıyorum sınavları. Sözele daha çok kafam basıyor ancak bu matematikten kurtulabileceğim anlamına gelmez. Teşekkür ederim hepinize.

Lisenin en kolay matematiği bana göre 10. sınıfın ikinci dönemidir, bunu unutma derim. İlk iki sınav "%90 ihtimalle" 80-100 aralığında not alacağın sınavlardır. Şahsen ben de Anadolu Meslek Lisesi mezunuyum.

Ayrıca ne olursa olsun konuyu derste öğrenmen şart.

Ben meslek lisesinde okuyorum senin dediğin gibidir inşallah 2.dönem kolaydır. Kolay deyip çalışmamazlık yapmayacağım. Cevapların için çok teşekkürler.

Ben de meslek lisesi 10. sınıf öğrencisiyim ama trigonometri görmüyoruz biz.

İkinci dönem göreceksiniz. Son sınav civarı. Bizim son sınavımıza denk gelmişti.

Derste dinlemeyene zor, belirteyim. Biraz çabalamak gerek. Ben de ilk başlarda anlamayanlardandım fakat sonradan çaktım olayı

Sindire sindire öğrenmek istersen bu kanalın Trigonometri videolarına başvur

Şenol Hoca
- YouTube

Bu arada ben ticaret meslek lisesiyim sen sanırım aml den mezunsun. Kardeş yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor sosyale yazdım ama çözülmedi o yüzden izleyemiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…