Geforce Mx130
Kilopat
Merhaba, şu an 1.5 gün devamsızlığım var. Sınavlar bittikten sonra 3-4 gün okula gitmeyi düşünmüyorum. 5 gün devamsızlık olunca belge alınamıyor. Bu 5 gün 1 karne için mi geçerli yoksa yıl boyunca mı?
5 gün olursa diğer karne döneminde de belge alamiyorum yani2023-2024 eğitim yılı arasında.
Kalktı diye biliyorum. Yeni yönetmelikte yazmıyor çünküEğer 5 gün özürsüz devamsızlık yapar isen bir dönem karne alamıyorsun diye biliyorum, zaten ne kadar kalıyor şunun şurasında git birazcık daha dayan.
Kalktı diye biliyorum. Yeni yönetmelikte yazmıyor çünkü.
Yeni yönetmelikte geldi hocam zaten edit: yeni yönetmelik değilmiş eskilerde de varmış herhalde böyle şeyler.![]()
Hayır. Önceki senelerde vardı öyle bir şey. Yeni yönetmeliğe öyle bir madde eklenmedi. Yanlış bilgi vermeyin.Yeni yönetmelikte geldi hocam zaten![]()
Dilekçe ile silinebilir.Eskiden de vardı ama silinebiliyordu bu sene artık silinmiyor.
Hayır.
Hayır. Önceki senelerde vardı öyle bir şey. Yeni yönetmeliğe öyle bir madde eklenmedi. Yanlış bilgi vermeyin.
Dilekçe ile silinebilir.
Dilekçe yazmayı bilmiyor musunuz hocamEditlemiştim ama dilekçe ile silinebiliyor mu bu arada gerçekten geçerli bir sebep ise? Dilekçe ile sildiriliyorsa acaba bir örnek var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.