Lisede 5 gün devamsızlık kuralı kalktı mı?

Rustyrommel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC
INTEL Core i5-13400f
GIGABYTE H610M V2 3200MHz DDR4
GOODRAM 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe
Kingston 8x2 GB Beast Black 3200 MHz
PowerBoost PB-P803AB 650W 80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Liseye gidiyorum ve 6.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Arkadaşlarım müdür yardımcısına sorduğu zaman bu kuralın kalktığını söylemiş. Açıkçası çok hastayım ve bu hafta hiç gidemedim. Ancak 1 günlük raporum var ve başka bir rapor alacak imkânım yok. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Liseye gidiyorum ve 6.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Arkadaşlarım müdür yardımcısına sorduğu zaman bu kuralın kalktığını söylemiş. Açıkçası çok hastayım ve bu hafta hiç gidemedim. Ancak 1 günlük raporum var ve başka bir rapor alacak imkânım yok. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Sınıfta kalma sınırını soruyorsanız 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü sınırı var. Eğer belge için soruyorsanız bilmiyorum.

Konu hakkında milyon tane konu açılmış ve konularda kaynak belirtilmiş. Kısa bir arama yapın. Bu arada evet kalktı.

Benim lise zamanlarında 60 gün devamsızlığım vardı :D bir şey olmamıştı sene sonu velim gelip sildirmişti sene 2018'di sanırım.

Hocam benim 30 gün oldu kazadan dolayı hakkım kalmadımı.

Hala daha öyle bir şey var dilekçe verip sildirebiliyorsun bak aklıma gelmemişti bu.

Ciddisiminiz benim tam 30 gün raporlu amma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı