Çözüldü Lisede 7 zayıfla sınıf geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meftuz222

Decapat
Daha fazla  
Yıl sonu başarı puanım 50 küsur. Edebiyattan geçtim fakat 7 zayifim var. Sınıfta kalir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ortalaman 50 ve üzeri olduğu için bir sorun oluşturmaz, sınıfını geçersin ancak o 7 zayıfının içerisinde meslek ya da imam hatip lise türlerinden birinde okuyorsan ve 7 zayıfının içerisinde o lise türünün zorunlu bölüm derslerinden birisi varsa belki sorumlu olarak geçebilirsin.
Mühendislik okuyorsunuz sanırım. 40 ygs matematik neti çektiğiniz göre bilindik iyi bir üniversite öğrencisisiniz. Orayı kazanmak kadar bitirmek de ayrı bir sıkıntıdır.

Yok hayır ben mezun olalı çok oldu. Yüksek mühendisim ben. Yüksek lisans mezunuyum big data üzerine bitirdim. Özel bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum. Bende de doğuştan ekstra bir matematik yeteneği var tarih-coğrafya-biyoloji-kimya ortalama altıydı. Nkü mezunuyum lisans ve yüksek lisans. Fizik ve matematik girdiğim her sınavda fullerim.

Ortalaman 50 ve üzeri olduğu için bir sorun oluşturmaz, sınıfını geçersin ancak o 7 zayıfının içerisinde meslek ya da imam hatip lise türlerinden birinde okuyorsan ve 7 zayıfının içerisinde o lise türünün zorunlu bölüm derslerinden birisi varsa belki sorumlu olarak geçebilirsin.

Anadolu'da okuyorum. Edebiyat baraj diye biliyorum. Edebiyattan geçtim fakat 7 zayifim var. Diğer makaleleri okuduğumda 3 zayif olursa kalırsınız diye anladım. O yüzden biraz stres yaptım.

Anadolu'da okuyorum edebiyat baraj diye biliyorum edebiyattan geçtim fakat 7 zayifim var diğer makaleleri okuduğumda 3 zayif olursa kalırsınız diye anladım o yüzden biraz stres yaptım.

Senin zamanının Anadolu liseleri Anadolu'dan saymıyoruz. Gerçek Anadolu liseleri bizim dönemimizden kalma Anadolu liseleridir. Ben vefa mezunuyum. Gerçek Anadolu lisesi bunlar. Puanları da zaten +200 puan fazla standart "Anadolu" liselerinden.

@meftuz222 haber sitelerini okumuşsun muhtemelen. O denilen şeyler ortalaması 50 aşağısında olanlar için geçerli. Sen şu anki durumunla bir üst sınıfa Edebiyat dersinden sorumlu olarak geçiyorsun.

Senin zamanının Anadolu liseleri Anadolu'dan saymıyoruz. Gerçek Anadolu liseleri bizim dönemimizden kalma Anadolu liseleridir. Ben vefa mezunuyum. Gerçek Anadolu lisesi bunlar. Puanları da zaten +200 puan fazla standart "Anadolu" liselerinden.
Bende biliyorum onu sadece meslek yada imam hatipte okumadığımı söylemek icin belirtmistim.

Ben de biliyorum onu sadece meslek ya da imam hatipte okumadığımı söylemek icin belirtmistim.

Bu durumda üniversite hayatın için pek olumlu şeyler söyleyemem üzgünüm. İş hayatın da aynı şekilde olacaktır. Tavsiyem derslerine ağırlık ver hayatta başka hiçbir işin yok. Benim gibi sabah kalkıp işe gidip akşam geç saatte gelmiyorsun. Evdesin evindesin. Her yer eğitim videoları dolu benim gibi kitaplardan da öğrenmiyorsun. Cidden çalış yoksa sonun ağır iş yaparken asgari ücret kovalamak olur. Öyleleri de benim gibi meslekleri olanlara da oh ne güzel yan gelip yat masa başı takıl 3 katımız maaş al ne güzel dünya diyorlar. Emek olmadan ekmek olmaz. Umarım kulağına küpe olur.

Bu durumda üniversite hayatın için pek olumlu şeyler söyleyemem üzgünüm. İş hayatın da aynı şekilde olacaktır. Tavsiyem derslerine ağırlık ver hayatta başka hiçbir işin yok. Benim gibi sabah kalkıp işe gidip akşam geç saatte gelmiyorsun. Evdesin evindesin. Her yer eğitim videoları dolu benim gibi kitaplardan da öğrenmiyorsun. Cidden çalış yoksa sonun ağır iş yaparken asgari ücret kovalamak olur. Öyleleri de benim gibi meslekleri olanlara da oh ne güzel yan gelip yat masa başı takıl 3 katımız maaş al ne güzel dünya diyorlar. Emek olmadan ekmek olmaz. Umarım kulağına küpe olur.
Teşekkür ederim ilk önce tavsiyeler için bu dönem biraz sıkıntılı geçti benim için ama diğer yıl böyle başlamayı hiç istemiyorum çalışmalara şimdiden başladım tekrar teşekkürler herşey için

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı