Çözüldü Lisede 7 zayıfla sınıf geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meftuz222

Decapat
Daha fazla  
Yıl sonu başarı puanım 50 küsur. Edebiyattan geçtim fakat 7 zayifim var. Sınıfta kalir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ortalaman 50 ve üzeri olduğu için bir sorun oluşturmaz, sınıfını geçersin ancak o 7 zayıfının içerisinde meslek ya da imam hatip lise türlerinden birinde okuyorsan ve 7 zayıfının içerisinde o lise türünün zorunlu bölüm derslerinden birisi varsa belki sorumlu olarak geçebilirsin.
Teşekkür ederim ilk önce tavsiyeler için bu dönem biraz sıkıntılı geçti benim için ama diğer yıl böyle başlamayı hiç istemiyorum çalışmalara şimdiden başladım tekrar teşekkürler her şey için.

Eleştirilerim biraz sert olmuş olabilir. Ama inan kulağına küpe olursa ileride çok teşekkür edeceksin. Hayat acımasız maalesef.

Eleştirilerim biraz sert olmuş olabilir. Ama inan kulağına küpe olursa ileride çok teşekkür edeceksin. Hayat acımasız maalesef.
Eleştirileriniz sert değil yada öyle diyemem çünkü birşeylerin farkına varmak için biraz sert olmak gerekiyo. Mağlesef öyle hayatimdaçok örneğini de görüyorum bu yüzden bu yıl sıkı tutmam gerekiyor bazı şeyleri başarmak için. Tekrar çok çok teşekkür ederim..

Eleştirileriniz sert değil ya da öyle diyemem çünkü birşeylerin farkına varmak için biraz sert olmak gerekiyor. Maalesef öyle hayatimdaçok örneğini de görüyorum bu yüzden bu yıl sıkı tutmam gerekiyor bazı şeyleri başarmak için. Tekrar çok çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Dilerim her şey gönlünce olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı