Lisede akran zorbalığı

canaott

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Yeni kaliteli bir liseye geçtim sınıfımız %1 % 2'lerle dolu normalde terbiye seviyesi yüksek bir sınıf hayal etmiştim. Ama maalesef bu cuma yaşadığım akran zorbalıkları beni şoka uğrattı. Sınıf grubunda 1 arkadaş kilolu bir çocuk attı ve bu çocuk "ismimi söyledi" ve çocuk kiloluydu arkadaşlar. Ve aynı günün sabahı hocamız İngilizce şarkı açtı söyleyen gene kiloluydu ve aynı kişi gene cana benziyor bu dedi. Arkadaşlar bu sözler gerçekten hiç hoşuma gitmedi. 1 80 boyum ve 85 kiloyum çok da kilolu göstermememe rağmen bu söylemler gerçekten kalbimi acıttı bunu söyleyen arkadaşa verdiğim cevaplar SS'lerde mevcuttur. Son olarak bunları sizlere açıp fikir almak istiyorum ben herkese okulda güler yüzlü davranırken birden bu tür tepkilerle karşılaşmam beni şaşırttı.

Screenshot_20250912_175655_Instagram.jpg
1757689338972.png

Screenshot_20250912_175626_Instagram.jpg
Screenshot_20250912_175630_Instagram.jpg

Yani ne desem bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhattap bile olmayacaksın böyle tiplerle gerçekten çok yakın olmadığın kişiler dışında yapılan şakalar yarısı zorbalamaktır kim ne derse desin lise ortamları her zaman böyleydi ilk amacın arkadaşını kes böyle devam ederse baktın gördün arkadaşlığını kestin yine olmadı çek bir köşeye konuş bu işler öğretmene söylemek ile yada anneye babaya olmuyor :)

Aynı karşılığı ver ama bunu yaparken derslerini aksatma ben şahsen aynı durumdaydım bir şey yaptım (burada ceza ile karşılık alabilirim o yüzden yazmayacağım) şimdi ben onları zorbalıyorum. Ve öyke utanıyorlar ki konuşamıyorlar bile.

Muhattap bile olmayacaksın böyle tiplerle gerçekten çok yakın olmadığın kişiler dışında yapılan şakalar yarısı zorbalamaktır kim ne derse desin lise ortamları her zaman böyleydi ilk amacın arkadaşını kes böyle devam ederse baktın gördün arkadaşlığını kestin yine olmadı çek bir köşeye konuş bu işler öğretmene söylemek ile yada anneye babaya olmuyor :)
Hocam çok aklısınız gerçekten teşekkürler.

Ya bırak her yerde var bu tas kafalı keko akıllılardan. Çocuğun cevaplara baksana parçalarından akıyor resmen. Görmezden gel. Yine laf atarsa mecbur müdüre vs gidersin.
Dimi dimi gerçekten tam bir zorba.

Aynı karşılığı ver ama bunu yaparken derslerini aksatma ben şahsen aynı durumdaydım bir şey yaptım (burada ceza ile karşılık alabilirim o yüzden yazmayacağım) şimdi ben onları zorbalıyorum. Ve öyke utanıyorlar ki konuşamıyorlar bile.
Hocam mesajlarda sert çıkıştım.

Lisedesadece zekaya değil ahlaka da bakacaksın ahlaksızsa gönder en berbat liseye sonuçta onun ahlaksızlığı hiçbir işte tutunamaması demek gitsin sanayiye ya da.

Zorbalık göremiyorum :D

Üstteki arkadaşın da dediği gibi göbeğin varsa belki ondan demişlerdir gün içinde ben de çok dalga geçiyorum milletle. Eğer alınıyorsa, özür dileyip bir daha onunla dalga geçmiyorum.

Adam sana eğer alınıyorsan yapmayız yazmış. Abartma sende. Kilolu dedi diye konu açmışsın gelip de.

Lisedesadece zekaya değil ahlaka da bakacaksın ahlaksızsa gönder en berbat liseye sonuçta onun ahlaksızlığı hiçbir işte tutunamaması demek gitsin sanayiye ya da.
Aynen öyle

Üstteki arkadaşın da dediği gibi göbeğin varsa belki ondan demişlerdir gün içinde ben de çok dalga geçiyorum milletle. Eğer alınıyorsa, özür dileyip bir daha onunla dalga geçmiyorum.

Adam sana eğer alınıyorsan yapmayız yazmış. Abartma sende. Kilolu dedi diye konu lan

Adam sana eğer alınıyorsan yapmayız yazmış. Abartma sende. Kilolu dedi diye konu açmışsın gelip q

Adam sana eğer alınıyorsan yapmayız yazmış. Abartma sende. Kilolu dedi diye konu açmışsın gelip de.
Sen 3 gün önce tanıştığın insanlara zorbalık yapamazsın. Bu direk zorbalık adiliktir kardeşim ben boyumu ve kilomu yazdım senin zorba olduğun zaten belli.

Gelip herkesin önünde sınıf arkadaşına buna benziyor gibi bir tabir kullanamazsın .

Hocam dalga geçenlerden biri sizsiniz heralde insanlarla dalga geçilmez arkadaşın yazdıpı gibi ezikliktir geçeceksende ya yakın arkadaşı olacaksın yada onun duymayacağı şekilde geçeceksin evet arkadaş biraz fazla büyütmüş ama haksızda değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı