Lisede akran zorbalığı

Zorbalık her yerde vardır. Gerekse lise, üniversite, askerlik, iş yerin falan. Esas olan gereksiz algıladığın insanları umursamaman, gerisi önemli değil.

İnsanlarla dalga geçerek ne elde ediyorsun anana babana küfür yemekten falan mı hoşlanıyosun bir de gelip burada haklı bulmuşun dangalağın tekini. Şu forumada bir temizlik gelmeli.

Değerli yorumunuz içimdekileri döktü çok sağ olun.

Zorbalık her yerde vardır. Gerekse lise, üniversite, askerlik, iş yerin falan. Esas olan gereksiz algıladığın insanları umursamaman, gerisi önemli değil.

Hocam aynen öyle her yerde vardır ama işte insanlık hali sinirleniyorsun.

Aynısını söyledim hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

Ya da gücünü göstereceksin, başka yolu yok. Ülkemizde sessiz kalanlar, sesini çıkarmayanlar, naif gözükenler zayıf olarak değerlendiriliyor maalesef.

Ya da gücünü göstereceksin, başka yolu yok. Ülkemizde sessiz kalanlar, sesini çıkarmayanlar, naif gözükenler zayıf olarak değerlendiriliyor maalesef.
Hocam aynen öyle başta öyle gözüktüm o yüzden oldu şuan sorun yok.

Aynen öyle yaptı hocam şuan sorun yok olursa bende çok sert davranırım

Yaş kaçtı bu arada?

Son düzenleyen: Moderatör:
@canaott, sessiz kalıp alttan alırsanız sorun oluyor. Sessiz kalıp alttan almayın.

Çocuk bir daha yapmayacağım demiş şahsen uzatmaya gerek yok. Birdaha yaparsa o zaman harekete geçersiniz.

Bende orta kilolardayım çoğu zaman dalga geçildi kilomla. Sana önerim (çok klişe olsa bile) takmaman. Arkadaşının olmaması zor gelebilir ama okula biraz daha bak zevklerine uyan biri varsa arkadaşlık kurmaya çalış en azından 1 kişi bulabilirsin. Ben birkaç yıl dalga geçildikten sonra onlarla tşşk geçerek eğlenmeyi öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…