İnsanlarla dalga geçerek ne elde ediyorsun anana babana küfür yemekten falan mı hoşlanıyosun bir de gelip burada haklı bulmuşun dangalağın tekini. Şu forumada bir temizlik gelmeli.
Zorbalık her yerde vardır. Gerekse lise, üniversite, askerlik, iş yerin falan. Esas olan gereksiz algıladığın insanları umursamaman, gerisi önemli değil.
Kimse ile dalga geçemezsin. Bir de alınıyorsa bir daha yapmıyormuş. Bak bak.
Zaman ile böyle insanlara laf anlatmanın hiçbir şey ifade etmediğini, ve bu insanların fikirlerinin aşırı önemsiz olduğunu anlayacaksın. Yani ne laf anlat ne de dediklerini tak.
Hocam aynen öyle başta öyle gözüktüm o yüzden oldu şuan sorun yok.Ya da gücünü göstereceksin, başka yolu yok. Ülkemizde sessiz kalanlar, sesini çıkarmayanlar, naif gözükenler zayıf olarak değerlendiriliyor maalesef.
14 hocam 9. Sınıf.Yaş kaçtı bu arada?
Aynen öyle o şekilde dedim bende.Çocuk bir daha yapmayacağım demiş şahsen uzatmaya gerek yok. Birdaha yaparsa o zaman harekete geçersiniz.
Üstteki mesajlarda yazdım hocamÇocuk bir daha yapmayacağım demiş şahsen uzatmaya gerek yok. Birdaha yaparsa o zaman harekete geçersiniz.
Arkadaşlar merhaba.
Yeni kaliteli bir liseye geçtim sınıfımız %1 % 2'lerle dolu normalde terbiye seviyesi yüksek bir sınıf hayal etmiştim. Ama maalesef bu cuma yaşadığım akran zorbalıkları beni şoka uğrattı. Sınıf grubunda 1 arkadaş kilolu bir çocuk attı ve bu çocuk "ismimi söyledi" ve çocuk kiloluydu arkadaşlar. Ve aynı günün sabahı hocamız İngilizce şarkı açtı söyleyen gene kiloluydu ve aynı kişi gene cana benziyor bu dedi. Arkadaşlar bu sözler gerçekten hiç hoşuma gitmedi. 1 80 boyum ve 85 kiloyum çok da kilolu göstermememe rağmen bu söylemler gerçekten kalbimi acıttı bunu söyleyen arkadaşa verdiğim cevaplar SS'lerde mevcuttur. Son olarak bunları sizlere açıp fikir almak istiyorum ben herkese okulda güler yüzlü davranırken birden bu tür tepkilerle karşılaşmam beni şaşırttı.
Yani ne desem bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.