Lisede akran zorbalığına maruz kalıyorum

Hocam hala cevaplamadınız? Adamın yerine mi çömdünüz? O mu çömmeye çalıştı?

Gidin şikayet edin müdüre fakat isminizin söylenmemesini söyleyin böylece başınız yanmaz.

Niye korkuyorsun hocam? Liseye gidiyorsun eğer sana bir şey yaparsa kınama, uzaklaştırma, hatta okul değişikliğine kadar gider. Ailene anlat durumu veya öğretmenine.

Yani Allah aşkına bu neyi değiştirecek? Onun yerine oturmuş olsa bile kızarak kalk demesi yanlış.
Hocam sadece arkadaşın anlattığı kadar biliyorsunuz, nereden biliyorsunuz da adamın yeri güzeldir, sen aklınca orayı kapmak istemişsindir. Kalk demiştir, saymamışsındır adamı; o da bağırmıştır yani. Tek taraflı düşünmemek lazım.

Böyle tipler başkasının yumruğunu görmedikleri için yumruklarını balyoz sanıyor maalesef. Arkadaşlarında dediği gibi müdüre söyle. Baktın olmuyor gelip sataşıyor sana hala yapıştır gitsin ağzının üstene. Ama kavgayı başlatan sen olma.

Hocam hala cevaplamadınız? Adamın yerine mi çömdünüz? O mu çömmeye çalıştı?

Hayır hayır ben kesinlikle öyle bir şey yapmıyorum (yaparsam sonum gelir zaten )o geldiğinde nazikçe kalkar mısın dese kalkarım ama o kalk *** diye ahkem kesiyor.
Niye korkuyorsun hocam? Liseye gidiyorsun eğer sana bir şey yaparsa kınama, uzaklaştırma, hatta okul değişikliğine kadar gider. Ailene anlat durumu veya öğretmenine.
Kavgaya sopayla gidiyorlar boyum 1.60 onunki 1.90 15 20 kişi belkide daha fazla arkası var zaten keko bunlar
Hayır benim duymamazlıktan gelme gibi bir huyum yok uyarmıyorda direk kalk l** diyor

Siz şikayet etmekten korktugunuz surece maalesef sizi rahatsız etmeye devam edecek. Sıkayet etmekten baska yapacak bir şey yok.

Velinle beraber git müdüre, şikayet et. Durum daha da kötüleşirse okul değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…