MiningciAGA
Picopat
Hocam hala cevaplamadınız? Adamın yerine mi çömdünüz? O mu çömmeye çalıştı?
Hocam sadece arkadaşın anlattığı kadar biliyorsunuz, nereden biliyorsunuz da adamın yeri güzeldir, sen aklınca orayı kapmak istemişsindir. Kalk demiştir, saymamışsındır adamı; o da bağırmıştır yani. Tek taraflı düşünmemek lazım.Yani Allah aşkına bu neyi değiştirecek? Onun yerine oturmuş olsa bile kızarak kalk demesi yanlış.
Sınıfta bir çocuk var adı b. C. Bu çocuğun boyu 180-190 civarında ve aşırıda güçlü. Herkesin içinde bana bağırıyor "kalk ** yerimden" diyor. Kendinden zayıfları eziyor (özellikle ben) arkası da var. Kavgaya giderken 15 20 kişiyle gidiyor öğretmene söylersem bu iyice delirir ve daha çok sıkıştırır. Ve bana ben sana şaka yaptım diye de abilik taslıyor ne yapmalıyım?
Kavgaya sopayla gidiyorlar boyum 1.60 onunki 1.90 15 20 kişi belkide daha fazla arkası var zaten keko bunlarNiye korkuyorsun hocam? Liseye gidiyorsun eğer sana bir şey yaparsa kınama, uzaklaştırma, hatta okul değişikliğine kadar gider. Ailene anlat durumu veya öğretmenine.
Hayır benim duymamazlıktan gelme gibi bir huyum yok uyarmıyorda direk kalk l** diyorHocam sadece arkadaşın anlattığı kadar biliyorsunuz, nereden biliyorsunuz da adamın yeri güzeldir, sen aklınca orayı kapmak istemişsindir. Kalk demiştir, saymamışsındır adamı; o da bağırmıştır yani. Tek taraflı düşünmemek lazım.
Mümkün değilMüdüre söyleyin. Ya da direk o sınıftan gidin ya da okul değiştirin.
Velinle beraber git müdüre, şikayet et. Durum daha da kötüleşirse okul değiştir.Sınıfta bir çocuk var adı B. C. Bu çocuğun boyu 180-190 civarında ve aşırıda güçlü. Herkesin içinde bana bağırıyor "kalk ** yerimden" diyor. Kendinden zayıfları eziyor (özellikle ben) arkası da var. Kavgaya giderken 15 20 kişiyle gidiyor öğretmene söylersem bu iyice delirir ve daha çok sıkıştırır. Ve bana ben sana şaka yaptım diye de abilik taslıyor ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.