Lisede arkadaşlık nasıl yapabilirim?

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
12. sınıfa geçtim.10.sınıftan beri doğru düzgün arkadaş edinemedim. Sürekli beni küçük düşürmeye çalışan 1-2 kişi vardı. Çok rahatsız oluyordum o zamanlar. Ondan sonra 11.sınıfta geçtikten sonra 2.haftasında şube değiştirdim çünkü ortaokuldan arkadaşım vardı o şubeye geçtim önceki şubeden biraz daha iyi sayılır ama orada da aynı sorun var 1 öğrenci var okulun her 5 günü enseme vuruyor gidiyordu. Diğer arkadaşlara da vuruyor ama çok değil en fazla bana vuruyordu. Aynı zamanda benden kopya çekmek için tehditler savururdu. Benden kopya çekince bana bir şey yapmıyor canım kardeşim der ama kopya çekemeyince ve benim notum yüksek olunca her türlü zorbalığı yapardı. Genellikle bilişim derslerim çok iyidir matematiğim de iyi sayılır. Ben ona karşılık vermiyordum. Çünkü çok öz güvenli bir insan değilim. Zaten bu sene 3 gün staj 2 gün okul göreceğiz. Şimdi yiyorsa vursun bakalım arkadaşlık nasıl yapabilirim ve o çocuğa nasıl karşılık verebilirim?

Benim anlamadığım, zamanında neden karşılığını vermediniz? Şu hakkınızı savunmasını artık öğrenin.

12. sınıfmışsın zaten. Uğraşmaya değmez, seneye kurtulacaksın. Şu an sinirlisin ama zaman geçince unutursun, hatta belki güzel günler olarak hatırlarsın.

Heye vallahi ama çocuğa da fazla gıcığım.

Çek tuvalete ıslak hortumla hallet 2 dakika. Meslek lisesinde erkekler ayri bir egolu(ML) oluyor kavga etmedigin surece duzelmez o iş.

Hocam o çocuğa karşılık vermenin 2 yolu var ya kendini geliştireceksin kuvvet bakımından ya da onu dövebilecek bir arkadaş yapacaksın arkadaşın olmasını istiyorsanda kendi kafana en uyan çocukla gez. O zaten seni dostu beller.

12. sınıfmışsın zaten. Uğraşmaya değmez, seneye kurtulacaksın. Şu an sinirlisin ama zaman geçince unutursun, hatta belki güzel günler olarak hatırlarsın.

Ondan sonra her akşam uyumadan once keske dovseydim şu 2 IQ veledi dersin yani zararli bir bakima.

Hocam kavga olayı biraz sıkıntı 10 kişi sizi sıkıştırabilirler teke tek gelmiyorlar en iyisi hiç onlarla konuşmamak.

Orası sıkıntı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…