Lisede belge alabilme devamsızlığı kaç gün?

kapalıyız

Kilopat
Yer
Dünya
Merhaba bildiğiniz gibi devamsızlığı 5 günü geçen öğrenci belge alamayacak fakat bu 5 gün sadece bir dönemi mi kapsıyor? Yoksa iki dönem için toplam 5 gün mü? Cevaplarsanız sevinirim.

Geçmeyen dediği için ben toplam olarak düşünüyorum.
Teşekkür, takdir ve üstün başarı belgesi ile ödüllendirme
MADDE 160
- (1) (Değişik:RG-1/9/2018-30522) Okul öğrenci ödül ve disiplin kurulu, derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren, özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçmeyen, tüm derslerden başarılı olan, dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70,00 ten aşağı olmayan ve davranış puanı 100 olan öğrencilerden;
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,
b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,
c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi
ile ödüllendirir.

Geçmeyen dediği için ben toplam olarak düşünüyorum.
Teşekkür, takdir ve üstün başarı belgesi ile ödüllendirme
MADDE 160
- (1) (Değişik:RG-1/9/2018-30522) Okul öğrenci ödül ve disiplin kurulu, derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren, özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçmeyen, tüm derslerden başarılı olan, dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70,00 ten aşağı olmayan ve davranış puanı 100 olan öğrencilerden;
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,
b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,
c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi
ile ödüllendirir.
Ben 3 öğretim yılı boyunca takdir belgesi aldım üstün başarı belgesi vermediler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı