Lisede bilgisayar almak mantıklı mı?

O zaman alman senin yararına olur.

Geç bile kalmışsınız hocam almak için. Kendinize sınırlar belirlerseniz sıkıntı olmaz.

Geç bile kalmışın bu dönemde birçok iş için bilgisayar şart.

Bilgisayarım var zaten ama eski tip ekran kartı, işlemci ve anakart kullanıyor. Oyun yapacağım zaman problem çıkartıyor. Sadece YouTube videosu izletiyor desem yeridir.
Haklısınız.

Laptopları pek sevmiyorum. Masaüstü PC'ler daha dayanıklı geliyor bana. Hem ömürleri de daha uzun. Laptopu üniversite de düşünüyorum.

Ûniversitedede kullanırsınız zaten dolar artıyor fiyatlar artıyor ûniversiteye kadar zor alırsınız.

Laptop tarzı bir şey alman mantıklı olabilir.

Belki MSI mini PC lerinden alabilirim. Laptopun ekransız versiyonu gibi oluyor. Tek farkı bataryadan değil. Direkt fişten elektiriği çekmesi.
Ûniversitedede kullanırsınız zaten dolar artıyor fiyatlar artıyor ûniversiteye kadar zor alırsınız.

Şimdi alırsam eğer üniversiteye kadar ömrü gidecek laptopun. Üniversite de bilgisayar bana daha fazla gerekecek. Aileme 2 tane bilgisayar aldırmakta istemiyorum. Gerçekten pahalı cihazlar.

Mini PC almak mantıklı olabilir. Geçenlerde Android TV Box aldım, klavye mouse bağlayınca o bile bilgisayara dönüşüyor neredeyse. İrademi kontrol edemem, oyunlara çok vakit harcarım dersen oyun oynatacak düzeyde bir bilgisayar almamak mantıklı olabilir.

Ama mini pclerin de fiyatları daha pahalı normal PC lere göre.

İrademi kontrol ederim. Çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok oyun oynamaktansa yapmayı tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…