ae86hachiroku Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (Matematik, Türkçe vs vs.)
Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (Matematik, Türkçe vs vs.)
Alpaslan Enes Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ESNAF (BİLGİSAYAR & GÜVENLİK SİSTEMLERİ) 20 Ağustos 2024 #2 ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (matematik, Türkçe vs.) Genişletmek için tıkla... Gideceğin mesleki lisenin sitesinde ders saatlerini program şeklinde bulabilmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (matematik, Türkçe vs.) Genişletmek için tıkla... Gideceğin mesleki lisenin sitesinde ders saatlerini program şeklinde bulabilmen gerekiyor.
efx2m Attopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Kaçıncı sınıf hocam. Artı 0 Eksi
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (Matematik, Türkçe vs vs.) Genişletmek için tıkla... Meslek liselerinde 1 gün sadece meslek dersleri, geriye kalan 4 günde ise kültür dersleri işlenir. Artı 0 Eksi
ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (Matematik, Türkçe vs vs.) Genişletmek için tıkla... Meslek liselerinde 1 gün sadece meslek dersleri, geriye kalan 4 günde ise kültür dersleri işlenir.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #5 ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (matematik, Türkçe vs.) Genişletmek için tıkla... Var kanka ben oradayım ama sanırım 11.sınıfta matematik kalkıyor yerine mesleki matematik geliyor sanırım bu sene 11 olacağım. Artı 0 Eksi
ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (matematik, Türkçe vs.) Genişletmek için tıkla... Var kanka ben oradayım ama sanırım 11.sınıfta matematik kalkıyor yerine mesleki matematik geliyor sanırım bu sene 11 olacağım.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.371 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #6 ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (Matematik, Türkçe vs vs.) Genişletmek için tıkla... Evet meslek liselerinde var. Bende şu anda bilişim bolumundeyim örnek ders programı. Haftalık 6 ders bilişim dersleri gerisi kültür dersleri. Dosya Ekleri IMG_20240820_224929.jpg 139,8 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
ae86hachiroku dedi: Arkadaşımla bilişim bölümüne girmek istiyoruz ama normal ders var mı bilmiyoruz. (Matematik, Türkçe vs vs.) Genişletmek için tıkla... Evet meslek liselerinde var. Bende şu anda bilişim bolumundeyim örnek ders programı. Haftalık 6 ders bilişim dersleri gerisi kültür dersleri.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #7 Yerayay dedi: Evet meslek liselerinde var. Bende şu anda bilişim bolumundeyim örnek ders programı. Haftalık 6 ders bilişim dersleri gerisi kültür dersleri. Genişletmek için tıkla... AMP ve ATP farkıda var. Ben okuduğum zamanlarda ATP'de okumuştum. Haftanın 1 günü, 11 ders meslek görüyorduk. Geriye kalan 4 günde kültür derslerini görüyorduk. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Evet meslek liselerinde var. Bende şu anda bilişim bolumundeyim örnek ders programı. Haftalık 6 ders bilişim dersleri gerisi kültür dersleri. Genişletmek için tıkla... AMP ve ATP farkıda var. Ben okuduğum zamanlarda ATP'de okumuştum. Haftanın 1 günü, 11 ders meslek görüyorduk. Geriye kalan 4 günde kültür derslerini görüyorduk.