- Makaleler
- 5
Bu dönem başlarında. Okuldan sınıta kalma kağıdı alıyorsun geçiyorsun.Dostum arkadaş niye geçemedim diyor peki? Kabul edip etmeme durumlarımı var. Birde ne zaman geçirttiniz?
Bu dönem başlarında. Okuldan sınıta kalma kağıdı alıyorsun geçiyorsun.Dostum arkadaş niye geçemedim diyor peki? Kabul edip etmeme durumlarımı var. Birde ne zaman geçirttiniz?
Yeni yönetmelik.Dostum yeni yönetmeliğe göre mi bu yoksa eski mi?
Arkadaşta böyle diyor. Senin için üzüldüm dostum bu arada.![]()
Örgün Eğitimdeki Öğrenciler 2 Yıl Üst Üste Sınıfta Kalmadıkları Sürece Örgün Eğitimin Dışına Çıkamayacak.Güncel yönetmeliğin güncel maddesi yani 2023-2024 yılı için yeni yayınlanan madde net bir şekilde 2. defa kalmış öğrencilerin açık öğretime geçebileceğini ya da MESEM'e teşvik edilmesi gerektiğini söylüyor. Lakin bu forumda 1 defa kalıp geçtiğini iddia eden insanlar var ama resmi hiçbir açıklama yok bu konuda yani ya yönetmeliğe aykırı işler yapılıyor ya da 2022-2023 yılında geçip ben geçtim diyorlar çünkü o zamanki sistem farklıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.