Lise'de bölüm değiştirmek

TAYGR

Femtopat
Daha fazla  
Dostlarım selam, 11. sınıfım ve sayısal seçtim, hiç memnun değilim.
Bu zamanda hani 2. dönemde bölümü değişebiliyor muyuz, bilgisi olan var mı?
Kafayı yiyeceğim bölüm yüzünden.

Bildiğim kadarıyla değiştirebiliyorsunuz bir engel yok ancak pek çok idare sorun çıkarıyor bu konuda. Uğraşmak mı istemiyordurlar nedir sana bahane uretebilirler. Öyle bir şey olursa aileni alıp git okula kesinlikle bölüm değiştirmek istediğini söyle.

Bildiğim kadarıyla değiştirebiliyorsunuz bir engel yok ancak pek çok idare sorun çıkarıyor bu konuda. Uğraşmak mı istemiyordurlar nedir sana bahane uretebilirler. Öyle bir şey olursa aileni alıp git okula kesinlikle bölüm değiştirmek istediğini söyle.
Değişmediler ilk dönem sayısal da olduğum için şimdi eşit ağırlığa geçersem ilk dönem eşit ağırlık derslerinden 0alacağımdan felan bahsettiler sonra işte ben tamam geçirin dedim yok olmaz diyip gönderdiler

Değişmediler ilk dönem sayısal da olduğum için şimdi eşit ağırlığa geçersem ilk dönem eşit ağırlık derslerinden 0alacağımdan felan bahsettiler sonra işte ben tamam geçirin dedim yok olmaz diyip gönderdiler
Yani hocam şimdi kesin bilgi sahibi olmadığım bir konuda birini suçlamak istemiyorum ama idarenin dediği gibi bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Saçma çünkü. Daha önce dönem ortasında bölüm değiştiren kişiler olduğunu hatırlıyorum. Böyle bir şey olsaydı onlar da değiştirmezdi. Bu konuyu mutlaka araştırın derim, daha önce bölüm değiştirmiş biri illa ki bulursunuz. Dediğim gibi idare, bölüm değiştirme konusunda sıkıntı çıkarmayı sever. Mümkünse ailenizle bir daha gidin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı