Lisede bölüm önerisi

Karaked7960

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lise 2'ye gidiyorum, bölüm seçmem lazım. Bana dile git diyorlar evet bir tık dil biliyorum konuşabiliyorum ama tam cümle kuramıyorum çeviri yapabiliyorum. Sözele gitmeyi düşündüm ama pek benlik meslekler yok. Eşit ağırlık ve dil düşünüyorum. Matematik benim için hep sıkıntı olmuştur ama çalışmadığımdan dolayı. Dil de aynı. Çalışsam yapabilirim. Sizce nereye gitmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dildeyim haftalık 20 saat İngilizce görüyorum bunun yanında Almanca falan da var ama harbiden çok kolay. Bence dil secmelisin benim ortalamam 85 İngilizcem 100 diye oda :D resmen İngilizce taşıyor ortalamamı.

Arkadaşlar lise 2'ye gidiyorum, bölüm seçmem lazım. Bana dile git diyorlar evet bir tık dil biliyorum konuşabiliyorum ama tam cümle kuramıyorum çeviri yapabiliyorum. Sözele gitmeyi düşündüm ama pek benlik meslekler yok. Eşit ağırlık ve dil düşünüyorum. Matematik benim için hep sıkıntı olmuştur ama çalışmadığımdan dolayı. Dil de aynı. Çalışsam yapabilirim. Sizce nereye gitmeliyim?
Eğer gerçekten kendine güveniyorsan sayısal. Dilden kesinlikle uzak dur.

Ben dildeyim haftalık 20 saat İngilizce görüyorum bunun yanında Almanca falan da var ama harbiden çok kolay. Bence dil secmelisin benim ortalamam 85 İngilizcem 100 diye oda :D resmen İngilizce taşıyor ortalamamı.
İyi de hocam, öğretmenlikten başka güzel yapabileceğiniz meslek yok ki. Kolaylık olarak değil, geleceği de düşünün derim.

Dil kısmında hosteslik gibi seçenekler var diliniz iyi ise düşünülebilir onun dışında sayısal çekilecek gibi çile değil.

İşlemlerle aran iyiyse ve istediğin bölüme göre kararını vermen lazım. Ayrıca bölümlerin AYT konularına bakman yararına olur.

Denizcilik veya havacılık oku.

Eğer gerçekten kendine güveniyorsan sayısal. Dilden kesinlikle uzak dur.

İyi de hocam, öğretmenlikten başka güzel yapabileceğiniz meslek yok ki. Kolaylık olarak değil, geleceği de düşünün derim.

Hocam ben turizmde okuyorum arkadaş galiba Anadolu'da okuyor aşçılık olduğunu sanmıyorum okulunda. Ben aynı zamanda aşçılık aynı zamanda dil öğreniyorum o yüzden aşçılıkta yapabilirim bu çok iyi eğer mezun olamayacağını düşünüyorsan turizm okuluna gitmeni öneririm ama öğretmenlikte güzel meslek.

Ne olmak istiyorsan ona göre bölümünü oku derim.

Dil üzerinden bir bölüm kazanmak istiyorsan git dil oku ama mühendislik vb. bir meslek istiyorsan sayısal oku. Aslında bu kadar basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı