Lisede bölüm önerisi

Hocam ben turizmde okuyorum arkadaş galiba Anadolu'da okuyor aşçılık olduğunu sanmıyorum okulunda. Ben aynı zamanda aşçılık aynı zamanda dil öğreniyorum o yüzden aşçılıkta yapabilirim bu çok iyi eğer mezun olamayacağını düşünüyorsan turizm okuluna gitmeni öneririm ama öğretmenlikte güzel meslek.
Yani hocam biraz merak meselesi. Dil ile gidilebilecek en iyi yer öğretmenlik kalıyor eşit ağırlık seçerse güzel de sıralama yapabilirse savcı veya avukat olabilir. Ama bunu kendinin iyice araştırıp seçmesi daha doğru olur, çünkü bir hevesle eşit ağırlık seçer sıkılır pişman olabilir mesela.

Yani hocam biraz merak meselesi. Dil ile gidilebilecek en iyi yer öğretmenlik kalıyor eşit ağırlık seçerse güzel de sıralama yapabilirse savcı veya avukat olabilir. Ama bunu kendinin iyice araştırıp seçmesi daha doğru olur, çünkü bir hevesle eşit ağırlık seçer sıkılır pişman olabilir mesela.

Haklısınız hocam ama ben dil öneririm kendisine ya da çalışabilecekse sayısal önerebilirim ama en çok dili anlar gibi geldi bana.

Haklısınız hocam ama ben dil öneririm kendisine ya da çalışabilecekse sayısal önerebilirim ama en çok dili anlar gibi geldi bana.
Biraz yine iş kendinde bitiyor çünkü burda birçok kişi farklı bir şey diyecektir kendinin iyice sınavı nelerden çıkacağını konuların derslerin nasıl olduğunu olabileceği meslekleri öğrenip öyle karar vermesi daha doğru olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı