Hocam tabii ki bu biraz kişisel kapasiteye bağlı ancak genel bir yargıya varacak olursak eli para tutan önü açık bölümlerin yüzde 99'u sayısal da. O yüzden kararınızı iyi verin ama sayısal gerçekten zor bir bölümdür onu belirteyim. Özellikle eşit ağırlık ve sözele hiç benzemez size söyleyim. Bence eğer sayısalı yapabileceğinizi düşünüyorsanız diğer bölümleri düşünmeyin bile. Ama eğer sayısalda kalma derecesine ineceğinizden şüpheliyseniz bölümünüze devam edin. En kötü EA da OBP kasar sınav senesi sayısaldan girersiniz. Zaten 11. sınıf sayısal lisenin en zor senesi olabilir. 11. sınıf sayısal da görmediğiniz derslerin temeli 12. sınıfta sizi çok zorlar.
Konu abartılacak yanında değil hocam. Bölümü çok rahat geçersin o sorun değil en kötü sözlülere geçersin ama OBP işini napacaz . Sayısalı 60 la geçmiş birisi YKS sonunda en ölüsünden 30k arkaya gider OBP'den dolayı.Sayısalin abartılacak kadar yani yok bizim arkadaşın matematiği çöp olduğu halde mezun oldu bana ağlıyordu kanka su notu aldım diye bir şey olmaz dedim okumak için okumak matematik fizik iyi olursa diğerleri fıs zaten Önemli mesleklerin sayısalda olması tamamen saçmalıktan ibarettir MEB'in rezaleti lisede Kalkmali bölüm seçme olayi.
Konu abartılacak yanında değil hocam. Bölümü çok rahat geçersin o sorun değil en kötü sözlülere geçersin ama OBP işini napacaz. Sayısalı 60 la geçmiş birisi YKS sonunda en ölüsünden 30k arkaya gider OBP'den dolayı.
Valla sonuç bi işte hocam. En azından OBP konusuna bi çözüm bulunmalı. Kolejler zaten ayrı konu parayla 99 obp giriyorlar. 86 Obp ile 15k geri gittim geçen sene.Maalesef hocam MEB'in yediği haltı öğrenciler çekiyor işte adam mat bilmiyor mecbur sayısal seçiyor çünkü para kazandıranlar sayısalda bu sorun öğrencilerin değil MEB'in yaptığı gerizekalılık.
Vallahi sonuç bir işte hocam. En azından OBP konusuna bir çözüm bulunmalı. Kolejler zaten ayrı konu parayla 99 OBP giriyorlar. 86 OBP ile 15k geri gittim geçen sene.
Hocam tabii ki bu biraz kişisel kapasiteye bağlı ancak genel bir yargıya varacak olursak eli para tutan önü açık bölümlerin yüzde 99'u sayısal da. O yüzden kararınızı iyi verin ama sayısal gerçekten zor bir bölümdür onu belirteyim. Özellikle eşit ağırlık ve sözele hiç benzemez size söyleyim. Bence eğer sayısalı yapabileceğinizi düşünüyorsanız diğer bölümleri düşünmeyin bile. Ama eğer sayısalda kalma derecesine ineceğinizden şüpheliyseniz bölümünüze devam edin. En kötü EA da OBP kasar sınav senesi sayısaldan girersiniz. Zaten 11. sınıf sayısal lisenin en zor senesi olabilir. 11. sınıf sayısal da görmediğiniz derslerin temeli 12. sınıfta sizi çok zorlar.
Önce sayısal seç yapamazsan geçersin Ea bölümüne. Zaten eşit ağırlıkta konu kaybın olsa da bir şey olmaz rahatlıkla kapatırsın.Mat sıkıntı ya FKB fena değil 9-10 da en azından, iyi diye geçtim AYT FKB zor diyorlar acaba 9-10 yapıp 11 de yapabilir miyim az kitaba göz gezdirdimde EA seçme fikri daha çok mat yapamazsam diye de aslında istersen notlarım hakkındada bilgi verebilirim sınavlar kolay yapıyorlar burada biraz.
@Okan Er
@Okan Er
@Okan Er mat sıkıntı ya FKB fena değil 9-10 da en azından, iyi diye geçtim AYT FKB zor diyorlar acaba 9-10 yapıp 11 de yapabilir miyim az kitaba göz gezdirdimde EA seçme fikri daha çok mat yapamazsam diye de aslında istersen notlarım hakkındada bilgi verebilirim sınavlar kolay yapıyorlar burada biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.