Sayısal derslerim kötü olduğu için eşit ağırlıktan korkuyorum biraz da, zaten 11. ve 12. sınıfta kursa gitmek zorunlu ama düzeltebilir miyim bilmiyorum.
inan ki çalışırsan sen bile başaracağın şeylere inanmayacaksın geçen sene ben matematikten 45 almıştım mesela şu anda matematik dahil olmak üzere tüm sayısal derslerim 100
inan ki çalışırsan sen bile başaracağın şeylere inanmayacaksın geçen sene ben matematikten 45 almıştım mesela şu anda matematik dahil olmak üzere tüm sayısal derslerim 100
Sayısal derslerim kötü olduğu için eşit ağırlıktan korkuyorum biraz da, zaten 11. ve 12. sınıfta kursa gitmek zorunlu ama düzeltebilir miyim bilmiyorum.
yani kral meslek olanakları güzel tabii ama senin gayretine bağlı ve ordaki bölümlerden birini kazanırsan ünide çok rahat edeceksin yani dersleri mühendislik kadar ağır olmayacak ve dediğim gibi çoğu insan derslere çalışmaya 11 12. sınıflarda başlıyor benim kuzenim mesela 11. sınıfa kadar kitap açmadığını bilirim adam yks 2024 de ayt sayısal da 15 k mı ne yaptı