Lisede bölüm seçimi nasıl yapılır?

Sayısal derslerim kötü olduğu için eşit ağırlıktan korkuyorum biraz da, zaten 11. ve 12. sınıfta kursa gitmek zorunlu ama düzeltebilir miyim bilmiyorum.
inan ki çalışırsan sen bile başaracağın şeylere inanmayacaksın geçen sene ben matematikten 45 almıştım mesela şu anda matematik dahil olmak üzere tüm sayısal derslerim 100

Ayrıca eşit ağırlık meslek olanakları hakkında ne düşünüyorsunuz?

inan ki çalışırsan sen bile başaracağın şeylere inanmayacaksın geçen sene ben matematikten 45 almıştım mesela şu anda matematik dahil olmak üzere tüm sayısal derslerim 100
Küçüklüğümden beri ders çalışamıyorum, o huyumu düzeltmem lazım.

Ayrıca eşit ağırlık meslek olanakları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Küçüklüğümden beri ders çalışamıyorum, o huyumu düzeltmem lazım.
yani kral meslek olanakları güzel tabii ama senin gayretine bağlı ve ordaki bölümlerden birini kazanırsan ünide çok rahat edeceksin yani dersleri mühendislik kadar ağır olmayacak ve dediğim gibi çoğu insan derslere çalışmaya 11 12. sınıflarda başlıyor benim kuzenim mesela 11. sınıfa kadar kitap açmadığını bilirim adam yks 2024 de ayt sayısal da 15 k mı ne yaptı

EA seçeceğim diyorsan fonksiyon kesinlikle hallet 10.sınıftan 11'de çok lazım. Ben eksikliğini çekiyorum.
Tam şu an fonksiyon çalışıyordum, cidden aşırı sıkıntılı ve sinir bozucu bir konu, bundan sonra polinomlar var. Polinomlar daha da kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı