Lisede boş kontenjan var hemen girebilir miyim?

tarikvlr

Hectopat
Daha fazla  
Kontenjanda çıkması için 1 dönem okuyor muyduk yoksa direkt oluyor muydu? Hem nakil hem müdürle konuştum gittiğim okul acayip iyi şu anki okulum berbat kavga mı dersin her şey var okulda. İnşallah çıkar ya da açıktan aldırayım mı berbattan bile kötü. Hocalar mı dersin öğrenciler mi zaten ilk günden bir insan dayak yemeyi nasıl becerir anlar mısın anlamaz mısın çocuğa baktım diye dayak nasıl yiyebilirim anlamıyorum cidden o kadar kötü. Cidden sinirim bozuldu nereden girdim zaten kalan sayısı çok onlar bile kıl kıl söylüyor derdimi paylaşayım dedim kontenjan çıkmazsa açıktan Allah'a emanet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontenjan boş ise başvuruyorsun genelde cuma günü civarı belli oluyor pazartesi yeni okulunda oluyorsun. En azından 3 sene önce böyleydi.

Kontenjan boş ise başvuruyorsun genelde cuma günü civarı belli oluyor pazartesi yeni okulunda oluyorsun. En azından 3 sene önce böyleydi.

Vallahi bildiğime göre kontenjanlar dedikleri gibi olmuyormuş mesela 2 diyorsa 50 kişi falan diyorlarda bazılarında doğru oluyormuş. Açıktan okumaya en kolay nasıl aldırabilirim ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı