Meslek lisesinde okuyorum illaki sataşan oluyor veya zorbalık oluyor karşılık vermeden geçersen olay uzamaz biter fakat sana sataşan kişi sürekli musallat olabilir. Onda da artık tek çare kavga etmek fakat kavga edersen çocuğun arkası sağlamsa okul çıkışında kaçmayı da planlaman lazım. En iyisi sınavlı bir okula git hiçbirisini yaşama daha merak ettiğin başka bir şey olursa özelden iletişime geçebilirsin.
İnsanlara bulaşma, sohbeti güzel olan, karı kız meraklısı olmayan kişilerle arkadaş ol. Seviyeni koru gerisi gelir. Düzgün bir insan olduktan sonra sıkıntı olmaz merak etme.
Durduk yere niye dayak yiyesin Saçma sapan tiplerle uğraşmaz, derslerine bakar, sana uyan arkadaşlar edinirsen dayak da yemezsin kavga da etmezsin. Hem belki dayak yemez dayak atarsın belli mi olur Lise dediğin yer Aşk 101 dizisi gibi değil yani
İlk sayfada bir cevabım var ama gene veriyorum çünkü sürekli bir konu karşıma çıkıyor ve hala aktif olarak yazanlar varbana kalırsa bence lise ortamı çok ergen ve keko dolu okul bahçesinde tiktok çeken gördükten sonra ve fosforlular Bit pazarından aldığı 10 liralık ses bombası ile ortada dolaştığı için sınıftan dışarı adım atmaz oldum.He bir de yeni gelen 9.sınıf kafile