Lisede dayak yer miyim?

Abi ben mesleki ve teknik anadolu lisesine gidiyorum 10 sınıf öğrencisiyim elektrik Elektronik bölümünden matematikten kaldım sadece matematik ortalamam 44 düştü Ama genel ortalamam 66 yazın sorumluluk sınavına girmem gerekirmi diğer bütün derslerden geçtim sadece matematikten kaldım yazın sorumluluk sınavına girmem gerekirmi
Bilgim yok kardeşim ama sen dediğimi yap koridorda yürürken grup halinde dolaşan 12lerden birisne omuz at düşür sonra diklenirse tokat at arkadaşları ve o senden korkacaklardır ve okulun ağası olabilirsin 12de haraç kesersen yarıya yarıya paylaşalım iban atarım ben.

Ben sana bizzat söyleyeyim karşındaki kişinin karakterine bağlı. Sen bir şey yapmasan bile kavga çıkarmaya yer arayan insanlar olabiliyor. Büyük ihtimalle yemezsin ama. Tabi gideceğin liseye de bağlı.

Gideceğin yere göre değişir. Mesela özel bir liseye gidersen kimseye bulaşmadığın taktirde son sınıfa kadar kavga etmeden gelirsin. Ama meslek lisesine gidersen kaçarın yok dostum ben sana söyleyeyim. Çünkü insanlar öyle bir duruma geldi ki birisi bana en ufak bir şey yapsın da kavga çıksın modunda takılıyorlar. Üstüne meslek lisesi gibi bir yer olunca tehlike seviyesi en üste çıkıyor. Sana tavsiyem iyi bir arkadaş ortamı bul.

Atarsın yersin bir şey olmaz nihayet ölmezsin. Öyle ısmarlama olmuyor o işler, bazen seçme şansın olmuyor kendini olayın içinde buluyorsun. Kendini savunmasını öğren önce sonrası gelir, hatta hoşuna gider kavga manyağı olursun. Benim çok var öyle arkadaşım ilk başta çıt kırıldım olup sonra atmaca gibi kavga eden. Tecrübe ile sabit bu işler ama (büyük bir ama bu) yürek yok ise; yani o an elin ayağın titriyor ise hiç girme o toplara. Kaçarsın yada sopayı yersin, araya falan girenler olur öyle yırtarsın belki. Tenhada yakalanırsan GG o yüzden her zaman ayık ol. Neyse bu dediklerimin hiç birisini tasvip etmiyoruz tabi ki, sadece bir fikir. Liseyi bir fiske atmadan veya yemeden de bitirebilirsin. Nasip kısmet. Lise hayatında başarılar dilerim :))

Meslek lisesine düşme yeter. Ayrıca sınıfta boş konuşma. Kendine arkadaş çevresi oluştur. O arkadaş çevresi ile birbirinizi korursunuz. Ve sınıfa çok para götürme elinden alırlar. Ben kemerime veya ayakkabıma falan saklıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı