Lisede ders çalışmak için babama söz verdim

Tamam hocam anladık sizsiniz tamam. Toxic kitlelerden bıktık artık. Hala benim fen lisesinde olduğumu düşünüyorsun.

Meslek lisesinde olduğumu belirtmeme rağmen "tabii daha kolay olur fen lisesine git görürsün kolay mı"
Arkadaşın puanı fen lisesine yetmiyor zaten ya kötü bir Anadolu'ya veya meslek lisesine gidecek fen lisesi olayını çıkartmanın hiçbir anlamı yok ne yapayım fen lisesinin zorluğunu ben fen lisesine mi gideceğim sanki.
Konuyu açan arkadaşta gitmeyeceğine göre bu yazdığınızın hiçbir anlamı yok.

Siz nereye gidiyorsunuz bilemem ki fen lisesine gidiyorsan ne güzel keşke bende gidebilseydim ama konu ile alakasız mesaj atıyorsunuz

Umarım anlamışsındır herhangi bir toxiclik amacım yok.

@Tasarım Tabi ki de bağlantısı var. Matematik bir bütün. "Antremanlarla matematik" adında bir kitap var, internette pdf'ini de bulabilirsin. İki kitaplık bir seri ama birinci kitabı yeterli oluyor. Bu kitabı eylül ayına kadar çözersen bayağı bir temeli kurmuş olursun.

Ondan önce bana lise kolay geldi ben meslek lisesinde okuyorum yazmışsın bende herkese kolay olmadığını , fen lisesinde nasıl ders anlatıldığını fln görmeni tavsiye ederim dedim. Ben bu tavsiyeyi kolay olmadığını görmen için dedim ancak sen banane sanane diyerek saçma ve toxicleyecek şekilde gereksizce büyüttün. Olay bu. Konu ile ilgili de arkadaşa açıklamamı yapmıştım zaten. Yani konu dışı bir olay da yok çünkü konu içi gerekli açıklamamı yaptım zaten arkadaşıma. Umarım böyle sana her öneri verene banane sanane diyip toxic bir şekilde forumda takılmayı bırakırsın.

Zaten meslek lisesinde olduğumu ve bana göre kolay olduğunu söylüyorum ve sen bana"oo sen bir de fen lisesi gör ondan sonra kolay mı görürsün" karşında 10 yaşında çocuk yok fen lisesinin ne kadar zor olduğunu zaten biliyoruz belli ki sen fen lisesindesin ve benim kolay dememe içerlenmişsin ne dememizi bekliyorsun evet aşırı zor gidip fen lisesine nakil mi olacağım dememi bekliyorsun bende umurumda olmadığını belli etmek için bana ne dedim ki gerçekten fen lisesinin ne kadar zor olduğu umurumda değil.

Umarım sen konuyla alakasız mesaj atmayı bırakırsın.
Eğer toxic birisi olsaydım o mesajı attığında rapor atıp uyarı almana sebep olurdum.

Bakarım ona da hocam çünkü yok sadeleştirme falan hiçbirini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…