Lisede ders programı değiştirilebilir mi ?

• Konuyu başlatan Roxor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.666

Roxor

Megapat
Daha fazla  
4 ders Matematiğin, 2 ders Edebiyatın öğleden sonra son 2 ders olduğu, 2 ders Coğrafya'nın sonra son ilk 2, 2 ders Tarihin öğleden sonra 2 ve 3, 1 ders Kimya'nın da öğleden sonra son ders olduğu bir programımız var.

Sınıfça şikayetçiyiz. Değişmesini istiyoruz ama ne yapacağımızı bilmiyoruz. Program böyle devam ederse Edebiyat ve Matematikten sınıfça kalacağız. Sınıfımızda aşırı Güneş alıyor, iyice dersten kopuyoruz yani.

Aranızdan konuşmasını iyi becerebilen bir arkadaşınızı okul yetkilisi ile görüşmeye yollayabilirsiniz. Çözüm olmaz ise velilere dertlerinizden bahsedin. Onlar okul yetkilisi ile konuşabilirler.

Her şey üslubuna göre olmalıdır. Sınıfınızdan bir temsilci seçin ve seçtiğiniz kişi sıkıntılarınızı güzel bir şekilde dilekçe ile okul müdürüne iletsin. Eğer olumlu sonuçlanmaz ise, tekrar bir dilekçe hazırlayıp bulunduğunuz il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verin mutlaka düzeltilecektir o zaman.

Not: İmza toplama , toplu dilekçe verme vb. hareketlerde bulunmayın , idari ceza alabilirsiniz.

Her sınıfın sınıf temsilcisi vardır . Sınıf temsilcisini idare ile konuşturun .

Temsilci benim.

Sınıfınızdan bir temsilci seçin ve seçtiğiniz kişi sıkıntılarınızı güzel bir şekilde dilekçe ile okul müdürüne iletsin.

Öğretmenlerimiz dilekçe olarak değilde sözlü olarak gidebileceğimizi söylemişti. Sözlü olarak denedikten sonra dilekçeyi denemeyi düşünüyorum.

Sınıfta efendi birisi yetkililer ile görüşsün. Dilekçe yazın gerekirse , çözüm olmaz ise velileler gelip konuşsun.

O zaman arkadaşları arkana toplıyıcan . Ama hocaların sevdiği öğrencileri al arkana git idare ile konuş baktınız olmuyo velileri sokun araya .

Müdürün nasıl yobaz biri olduğunu gördükten sonra saçlarımdan dolayı ben gitmemeye karar verdim. Gidebilecek birini bulabilirsem ona söyleyeceğim. Bulamazsam dilekçe yazacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı