Lisede derste sigara içmek

Yuotube da yayınlıyorsa müsadesi var ki umuma açık bir ortamda yayınlıyor.

Yok dostum adam sosyal medyasında paylaşıyor bende evde bunu kayıt edip okula götürüp müdüre göstereceğim.

Yuotube da yayınlıyorsa müsadesi var ki umuma açık bir ortamda yayınlıyor.

Instagram.

Size hiçbir suç geleceğini sanmıyorum, ortada rahatsız olduğunuz bir olay var kişi kendi rızasıyla sosyal medya hesabında paylaşımı yapmış zaten. Derste sigara içmekten ve derste telefon bulundurmaktan %100 büyük cezalar verilecektir.

Çocuğun takipçi sayısı azsa yapma sakın bu arada. Hani priv hesabı falansa. Bulabilir seni başına bela olur.
Ne yapacak çıkışta çocuğu bıçaklayacak mı? En fazla 10 kişi toplanıp orada hayali saygınlığını kazanıp abilik taslayacak Şu kekolardan niye korkuyorsanız, hepsi aynı tip.

Çocuğun takipçi sayısı azsa yapma sakın bu arada. Hani priv hesabı falansa. Bulabilir seni başına bela olur.

Ya kendince belalı bir tip falanda bunlardan korkmaya gerek yok işte alkol ,sigara, silah her lisede vardır.

Sanırım yanlış anlamışsınız. Sigarayı içen kişi kendi hesabında paylaşmış Video'yu. Yani kendi rızası var bu işte.

İşte arkadaşın yapmış olduğu suçlu durumu okulla paylaşacağım.

Yanlış anlamışım kusura bakmayın, gidip gösterin hiçbir sorun olmaz tabii.

Bence Video'yu siz çekmediyseniz sosyal medya hesabındaki Video'yu sınıf öğretmenine izletin ama ekran kaydı almayın. Onun sosyal medya hesabına girip gösterin. Sonuçta okul ortak alan.

Şimdi olay çıkaralım derken davalık olmayalım mahkeme böyle konularda hassas.

Herkese açık paylaştığı için sıkıntı olmaz. Gidip gösterebilirsiniz.

Hesabı kapalı dostum.

Kendisi yayınlamış yani rızası var. Bi' özel hayatın gizliliğini işgal eder mi diye baktım ama sanmıyorum, ne de olsa YouTube da rıza istiyor paylaşmak adına. Ve o da vermiş. Gösterebilirsiniz, sorun teşkil etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…