Lisede dersten kalma şartları nelerdir?

hakandemi

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1.dönem matematik sınavindan geçtim ikinci dönem kaldım, sorumluluk sınavına girer miyim? Şöyle bir şey duydum 1.donem matematik sınavı ile 2.döneminki toplanıp bölünüyor 50'yi geçiyorsa dersten geçiyorsun, bu doğru mu?

Bildiğim kadarıyla sizin dediğiniz gibi ikisinin yani yıl sonu notunuz tekrar edip etmemenizi belirliyor.

Evet doğru kalsanda bir tek edebiyattan sorumluluğa kalıyorsun diye biliyorum ben zamanında 2 dönem matematikten kalmıştım doğrudan geçti yazıyordu.

Evet 1. dönemle 2. dönemin ortalaması alınır 50'nin altındaysa kalırsın telafi sınav konusunda eğer sadece matematikten kalıyorsan telafi sınava girmezsin sınıfı geçersin.

Evet 1. dönemle 2. dönemin ortalaması alınır 50'nin altındaysa kalırsın telafi sınav konusunda eğer sadece matematikten kalıyorsan telafi sınava girmezsin sınıfı geçersin.
Matematikten kalıyorsan neden girmem telafi sınavına girmem

Hocam yanlış biliyor olabilirim benim bildiğim 4 dersten fazla kalırsan sınıfta kalırsın telafi sınava girmen için 3 dersten kalman lazım.
Matematik 1 ve 2.dönem ortalamaları bölünüp toplanıyor o dogrumu benim 1.donem 68 ikinci dönem en az 35 olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…