Lisede dersten kalma şartları nelerdir?

hakandemi

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1.dönem matematik sınavindan geçtim ikinci dönem kaldım, sorumluluk sınavına girer miyim? Şöyle bir şey duydum 1.donem matematik sınavı ile 2.döneminki toplanıp bölünüyor 50'yi geçiyorsa dersten geçiyorsun, bu doğru mu?

Arkadaşlar ben 1.dönem matematik sınavindan geçtim ikinci dönem kaldım, sorumluluk sınavına girer miyim? Şöyle bir şey duydum 1.donem matematik sınavı ile 2.döneminki toplanıp bölünüyor 50'yi geçiyorsa dersten geçiyorsun, bu doğru mu?

Evet doğru kalsanda bir tek edebiyattan sorumluluğa kalıyorsun diye biliyorum ben zamanında 2 dönem matematikten kalmıştım doğrudan geçti yazıyordu.

Evet 1. dönemle 2. dönemin ortalaması alınır 50'nin altındaysa kalırsın telafi sınav konusunda eğer sadece matematikten kalıyorsan telafi sınava girmezsin sınıfı geçersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı