Lisede devamsızlığı özürsüzden özürlüye geçirmek kalktı mı?

Sipitipo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RX6600
Ryzen 5 5500
16 GB DDR4 XPG RAM
ASUS B550-A PRİME
550 WATT FSP PSU
VENTO VG11 KASA
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
Şu an 4 gün özürsüz 0 gün özürlü var. Hasta olduğumda anasağlığa gidip rapor almadım bazıları kaldırdılar diyorlar. Bazıları kaldırılmadı diyor. Bununla alakalı kesin bir şey var mı?

Aslında şöyle direkt özürsüzü 0 bile yapabilirler yani her türlü yetki ve işlem açık ama bu özürsüzden anne baba ile gidip özürlüye çevirme çok fazla suistimal edildiği için bazı okullar bunu kaldırdı gidip müdür yardımcısına sormanızı tavsiye ederim ne derse o dur okuldan okula değişiklik gösterir.

Şu an 4 gün özürsüz 0 gün özürlü var. Hasta olduğumda anasağlığa gidip rapor almadım bazıları kaldırdılar diyorlar. Bazıları kaldırılmadı diyor. Bununla alakalı kesin bir şey var mı?

Velin okula gidip müdür yardımcısı ile konuşsun yeter ama devamsızlığını fazla geciktrime 1 ay geçenleri çoğu okul silmiyor.

Aslında şöyle direkt özürsüzü 0 bile yapabilirler yani her türlü yetki ve işlem açık ama bu özürsüzden anne baba ile gidip özürlüye çevirme çok fazla suistimal edildiği için bazı okullar bunu kaldırdı gidip müdür yardımcısına sormanızı tavsiye ederim ne derse o dur okuldan okula değişiklik gösterir.

Hocam özürlüye çevirmek nasıl suistimal edilebilirki sonuçta benim devamsızlık hakkım özürsüzden özürlüye geçiriyorum yani.

Nasıl suisitmal ediliyor ki veli isteyince yapmama gibi bir durumları var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı