Lisede devamsızlık sildirmek mümkün mü?

516474

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, lisedeyim benim özürlü devamsızlığım 18.5 gün özürlü devamsızlığım 7.5 gün özürsüz devamsızlığım var, birkaç gün hastaneye gitmem gerekiyor ama özürlü devamsızlığımı silebiliyor muyuz veya uzatabiliyor muyuz?

Hocanın insafına bağlı bizim müdür yardımcı beni 3 4 gün nöbetçi olarak göstermişti direkt silme sanırım yok ama nöbetçi olarak gösterebiliyor.

Veli beyaan'nı ile mümkün sadece.

Özürlüye aktarabilirsiniz.

Uzatmak için bir rapor gerekiyordu sanırsam. Onun harici sildirmek mümkün tabiki müdürün insafına kalırsa. 33 gün devamsızlığım vardı bir şekilded konuşarak geçmişten kaldırıp 29.5 düşürmüştüm.

Uzatmak için heyet raporu gerekiyor doktorlar tarafından verilen eskiden kolaydı alması şimdi zor heyet raporuyla 10 gün sanırsam uzuyordu.

1. dönemden önce yaptıysanız. Müdür yardımcısının insafına bağlı insafı dışında 25 iş gününde dilekçe getirirsiniz getirdiğiniz dilekçenin günleri için özürlü devamsızlık olarak yazılır.(25 iş gününü geçse bile onlar bir şekilde yazabiliyorlar)

Mesela benim müdür yardımcım çok iyi bir insan olduğu için 25 iş gününü geçmesede benim dilekçeleri yine de işlemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…