Arkadaşlar iyi akşamlar, lisedeyim benim özürlü devamsızlığım 18.5 gün özürlü devamsızlığım 7.5 gün özürsüz devamsızlığım var, birkaç gün hastaneye gitmem gerekiyor ama özürlü devamsızlığımı silebiliyor muyuz veya uzatabiliyor muyuz?
Arkadaşlar iyi akşamlar, lisedeyim benim özürlü devamsızlığım 18.5 gün özürlü devamsızlığım 7.5 gün özürsüz devamsızlığım var, birkaç gün hastaneye gitmem gerekiyor ama özürlü devamsızlığımı silebiliyor muyuz veya uzatabiliyor muyuz?
Uzatmak için bir rapor gerekiyordu sanırsam. Onun harici sildirmek mümkün tabiki müdürün insafına kalırsa. 33 gün devamsızlığım vardı bir şekilded konuşarak geçmişten kaldırıp 29.5 düşürmüştüm.Arkadaşlar iyi akşamlar, lisedeyim benim özürlü devamsızlığım 18.5 gün özürlü devamsızlığım 7.5 gün özürsüz devamsızlığım var, birkaç gün hastaneye gitmem gerekiyor ama özürlü devamsızlığımı silebiliyor muyuz veya uzatabiliyor muyuz?
1. dönemden önce yaptıysanız. Müdür yardımcısının insafına bağlı insafı dışında 25 iş gününde dilekçe getirirsiniz getirdiğiniz dilekçenin günleri için özürlü devamsızlık olarak yazılır.(25 iş gününü geçse bile onlar bir şekilde yazabiliyorlar)Arkadaşlar iyi akşamlar, lisedeyim benim özürlü devamsızlığım 18.5 gün özürlü devamsızlığım 7.5 gün özürsüz devamsızlığım var, birkaç gün hastaneye gitmem gerekiyor ama özürlü devamsızlığımı silebiliyor muyuz veya uzatabiliyor muyuz?
Ben 1 ay uzuyo diye biliyorumUzatmak için heyet raporu gerekiyor doktorlar tarafından verilen eskiden kolaydı alması şimdi zor heyet raporuyla 10 gün sanırsam uzuyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.